Ce aduce Jupiter în Berbec pentru semnele de AER? „Cereți și vi se va da” (11 mai-28 octombrie)
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, vine cu vești în exclusivitate despre intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Jupiter, planeta abundenței, va rămâne în Berbec până pe 28 octombrie și va aduce diverse beneficii pentru zodii. Cum anume se pot bucura semnele de Aer de darurile planetei expansiunii? Citiți mai jos!

Semnele de aer vor beneficia din plin de oportunitățile tranzitului lui Jupiter prin Berbec. Mai ales atunci când vorbim de zona socială și partenerială. Prietenii, cunoștințele și oamenii apropiați vor fi aproape de acești nativi. Ba mai mult, este clar că semnele de aer trebuie să știe că, dacă vor dori să aibă succes, vor fi nevoite să ceară și să accepte ajutorul. Dacă vor scăpa de această rușine, le va merge de minune!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Oamenii vă oferă multă încredere în perioada cu Jupiter în Berbec, iar prietenia pentru voi o să capete un alt sens având în vedere că Jupiter este în casa a 11-a. Aveți curaj, mergeți la evenimente, nunți, botezuri, concerte, cunoașteți alți oameni. Este un moment în care să faceți ceva și pentru ceilalți. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Ce aveți de gând să faceți pentru a beneficia cât mai mult de această perioadă? Orice ați alege, oamenii din jurul vostru vor fi alături de voi, trebuie doar să cereți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă sunteți într-o relație care funcționează, nu luați totul de-a gata, e posibil să apară infidelități și tot felul de întâmplări neașteptate acolo. Dacă vreți să divorțați sau să scăpați de o relație care „scârțâia” de ceva timp, din nou aveți tot sprijinul lui Jupiter pentru a avea curajul de a vă rupe de acolo. Puteți să scăpați mult mai ușor de situațiile toxice de data aceasta. Pe de altă parte, dacă sunteți singuri și în căutarea jumătății voastre, acum e momentul! Vă veți bucura de flirt, întâlniri, magnetism, senzualitate și atracție. Veți comunica diferit și  veți cunoaște o mulțime de persoane. Fiți selectivi și alegeți cu multă înțelepciune, nu vă încredeți 100% în nou-veniți. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Comunicarea vă aduce aspecte pozitive în viață până în octombrie. Veți avea capacitatea de a transmite mult mai ușor informația. E o perioadă bună și pentru cei care au restanțe, care au examene pe care nu le-au luat încă, vor avea succes. Atenție, însă, la bârfe, încercați să nu plecați urechea la zvonuri și nici să nu le răspândiți.Jupiter tranzitează casa a 3-a și vorbește despre foarte multe drumuri. Vă aduce călătorii scurte, dar călătorii din care puteți să învățați ceva. Veți vorbi cu mulți oameni, vă veți bucura de aceste întâlniri pentru că vă pot oferi multe ocazii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel