Ce aduc Nodurile Lunare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Nodurile Lunare se află pe axa Berbec-Balanță până în luna ianuarie a anului viitor. Iată care sunt previziunile pentru zodii!

Iată că a trecut deja un an de când Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță. Acestea vor rămâne astfel până la finalul lui ianuarie 2025. Adică Nodul Sud în Balanță și Nodul Nord în Berbec. Atenție! Vă amintim că facem referire la mișcarea medie a Nodurilor, nu la cea reală.

Doar că abia de acum încolo, energia acestei axe se va amplifica. De ce? Lilith va face conjuncție cu Nodul Sud, iar Jupiter va face aspecte pozitive cu ambele noduri.

Cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au ștafeta. Acest gen de eveniment definește apariția unor situații predestinate.

În timp ce Balanța își dorește echilibru, Nodul Sud aduce tocmai opusul.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nodul Sud se află în prima casă. Prin urmare, poți înfrunta dezchilibre în zona sănătății. Vei avea momente în care nu o să știi cine ești. O să îți îndrepți atenția excclusiv asupra ta. În această perioadă, va trebui să înveți cum să comunici eficient cu cei din jur. Înainte de a lua o decizie majoră, ar fi bine să te consulți cu partenerul, părinții și chiar specialiști din domeniul tău profesional.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nodul Sud este în casa a douăsprezecea, iar Nodul Nord în casa a șasea. Până în 2025, ai putea fi tentat să te complaci în suferință. Vei avea inclinația de a rămâne în relații sau la locul de muncă deoarece crezi că îți sunt benefice, dar nu vor fi. Apare o tendință de a te sacrifice fără un scop precis.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nodul Sud se află în casa a unsprezecea. Așadar, fie te vei simți frustrate față de prieteni, fie te implicit prea mult în această comunitate. Nodul Nord din casa a cincea îți va spune că este momentul să renunți la distracții. Ai putea începe să iei în considerare să faci un copil sau să dedici mai mult timp celui pe care deja îl ai. Poți să îți descoperi o nouă pasiune care să îți aducă bucurie.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Nodul Sud în casa a zecea, atenția ta se concentrează asupra carierei și a statutului profesional, aspecte pe care le găsești esențiale în viața ta. În schimb, Nodul Nord este în casa a patra și face referire la aspectele legate de bază, familie, gospodărie, echilibru interior. Nodul Nord vrea să îți creezi un colț de liniște și confort acasă. Acest aspect te va ajuta foarte mult. Este momentul să stai mai mult pe acasă.

VărsătorAscendent în Vărsător

Nodul Sud din casa a noua vrea ca tu să îți împărtășești cunoștințele pe care le-ai acumulat cu alții. Învățarea și călătoriile sunt cei mai mari aliați ai tăi în proces. Însă, Nodul Nord din casa a treia vrea să călătorești, dar să o faci și în interiorul tău. Ai nevoie să te descoperi mai profund. Este esențial să îți crești vizibilitatea, să împărtășești cunoștințele pe care le ai, să scrii și să te implici activ pentru a-ți arăta abilitățile. Nu trebuie să le ții doar pentru tine.

Pești/Ascendent în Pești

Nodul Nord este în casa a doua, iar Nodul Sud în casa a opta. Ai putea să conștientizezi că nu mai primești recunoașterea financiară pe care o meriți sau că întâmpini dificultăți în gestionarea resurselor financiare. Totodată, oscilezi între o energie sporită și momente de oboseală cruntă. Nodul Nord vrea să cauți modalități pentru a obține mai multe venituri. Este un moment ideală să îți diversifici sursele de venit.

Vești alarmante pentru Berbec, Taur, Scorpion, Capricorn. Până în 2025, vă fuge pământul de sub picioare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel