Cât de mult contează prima impresie? ASCENDENTUL sau MASCA pe care o afișăm în lume
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro ne dă mai multe detalii despre puterea Ascendentului în viața noastră, despre felul în care ne afișăm în lume și despre prima impresie pe care ne-o facem despre o persoană. 

Ascendentul este extrem de important în astrograma noastră, alături de Soare și Lună.

Ca să putem determina Ascendentul avem nevoie bineînțeles de dată, dar neapărat și de ora și locul unde ne naștem. Dacă nu știm ora este important să știm măcar un interval.

Atenție! Ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Desigur că putem deveni mai conștienți de ascendent după 29 de ani deoarece atunci se petrece maturizarea, ne dăm seama că suntem pe cont propriu. Trecem la următorul nivel, dar asta se întâmplă din cauza întoarcerii lui Saturn care se petrece în jurul acestei vârste.

Ascendentul este reprezentat în prima casă, casa personalității, exteriorului, dar și casa relației cu propriul tău corp.

Ascendentul este partea noastră exterioară, este ca o mască, este felul în care ne construim pe noi înșine în raport cu societatea, cu mediul din care facem parte și depinde mult de țara, orașul, familia și mediul în care ne naștem. Românii se vor raporta diferit de britanici, de exemplu. Construcția, masca exterioară o faci abia după ce cunoști mediul din jurul tău.

În același timp, ascendentul este și felul în care ne adaptăm cerințelor din jurul nostru și mai este și ambalajul pe care îl oferim la prima vedere.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul. La prima întâlnire este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume. Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodie. De aceea este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este ca un instrument, este filtrul nostru către viață.

Să nu judecăm după aparențe, prima imagine este de fapt, o construcție în urma adaptării noastre la mediu, o formă de afișare în lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

pixel