Cariera în 2022
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2022 va fi foarte interesant din perspectiva astrelor pe plan profesional. 

Din punct de vedere astrologic, anul 2022 va continua tendințele apărute în 2020 și 2021. Unele aspecte vor contura mult mai mai bine anumite domenii. Discutăm în primul rând de cele care țin de sănătatea mintală, serviciile sociale, dezvoltarea personală, dar și despre spiritualitate. Din ce în ce mai mulți oameni vor alege să urmeze o școală cu profil psihologic, cursuri sau workshop-uri care să îi facă să iasă din starea de robot, sau vor dori să își urmarească o pasiune spirituală/ezoterică.

După conjuncția Jupiter-Saturn din Vărsător(decembrie 2020), piața muncii se va schimba în primul rând pentru că vom auzi din ce în ce mai des cuvântul digitalizare. Pandemia ne-a obligat să apelăm la mediul online mai des decât ne-am fi așteptat. Deci este clar că vor fi create noi meserii legate de tehnologie, inteligență artificială, securitate cibernetică, servicii online.

Saturn va rămâne pe toată durata anului 2022 în Vărsător, cu alte cuvinte din ce în ce mai mulți oameni vor fi nevoiți să accepte schimbările. Bineînțeles că vor fi multe cazuri în care nu se va putea. Dar una dintre temele preferate ale anului 2022 va fi reconversia profesională. Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie va fi "vinovată" de o sumedenie de revelații. Dintr-o dată, multe persoane își vor da seama că nu sunt în locul potrivit, că nu le aduce niciun fel de satisfacție meseria aleasă și vor dori să evadeze, la propriu sau la figurat. Și vor renunța fără să se gândească la siguranța zilei de mâine. Pur și simplu nu vor mai dori să se simtă "înrobite"/limitate de anumite reguli. Am putea spune că vor fi cuprinse de o inconștiență serioasă. Conjuncția Jupiter-Neptun poate fi vinovată de unele gesturi nebunești, dar poate fi și responsabilă și de un optimism bolnăvicios care să îi ajute pe oameni să supraviețuiască. 

Un lucru este cert. În 2022, dacă vrei să ai succes din punct de vedere profesional, va trebui să deții o serie de soft skills, cele care țin de capacitatea de a te adapta oricărei situații. Nu va ajunge să îți faci treaba pur și simplu, să fii precum un robot. Ci să îți pese de cei din jur și să înțelegi mecanismul emoțional al oamenilor. Angajatorii vor căuta abilitățile de comunicare, creativitatea, etica și capacitatea de a înțelege problemele altora.

Mai sus aminteam de reconversie profesională. În 2022, Marte va retrograda în Gemeni, semnul schimbării și al diversității. Chiar dacă retrogradarea va dura de pe 30 octombrie 2022 până pe 12 ianuarie 2023, vom resimți încă de pe 20 august acest apect. Ne vom confrunta cu mai multe posibilități și nu vom ști ce să alegem. Dar tranzitul lui Marte prin Gemeni asta va dori să ne învețe: că putem jongla cu mai multe activități până când ne vom da seama ce ne place cu adevărat.

Cu Saturn în Vărsător, Uranus în Taur și Marte în Gemeni, vor fi frecvente situațiile în care oamenii vor face tot posibilul să lucreze pe cont propriu, să nu mai fie angajați în sensul clasic al cuvântului. Conceptul de freelancer va ajunge și la cine nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

Axa nodurilor pe semnele Taur-Scorpion va produce modificări și în modul în care ne vom raporta la bani, la ideea de salariu, pensie.

Unele dintre zodii vor resimți mai serios aspectele anului 2022 pe plan profesional. Vreau doar să le atrag atenția să nu citească următoarele rânduri cu un sentiment de panică. Atunci când spun că anumite persoane vor fi mai afectate, nu mă refer neapărat la ceva negativ.

Balanță/Ascendent în Balanță - pot schimba locul de muncă, pot găsi în sfârșit un serviciu sau vor munci mai mult ca niciodată

Gemeni/Ascendent în Gemeni - se va pune problema unor noi responsabilități care să vă evidențieze; relația cu șefii se va intensifica

Berbec/Ascendent în Berbec - va fi nevoie de un pas înapoi pentru a vă da seama care vă sunt prioritățile înainte de a porni un nou proiect

Taur/Ascendent în Taur - Saturn vă va obliga să fiți serioși și să nu așteptați rezultate de pe o zi pe alta

Pești/Ascendent în Pești - veți avea tendința de a promite/prelua mai multe decât puteți duce

Rac - oportunități de creștere, progres, avansare doar dacă veți face totul foarte corect

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

11 rase de câini populare în România

Câinele a fost mereu un aliat de bază al omului,...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel