Care este refugiul tău cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie? Sugestii pentru semnele de foc
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La 17 iulie, vom avea o Lună Nouă în Rac. Iată ce poți face cu ocazia acestui eveniment, dacă aparții unui semn de foc.

Luni, pe 17 iulie, va avea loc o Lună Nouă în Rac. În afară de intenții legate de casă și de familie, ar trebui să existe unele și legate de refugiul nostru interior.

De asemenea, trebuie să ne mai amintim ceva cu ocazia acestei Luni Noi. De confortul, emoțiile noastre și de rădăcini.

Racul are nevoie de refugiu, de confort, de a primi.

Mai mult, Luna nu are lumină proprie, o ia de la Soare și ne-o oferă nouă. De aceea, la rândul nostru, avem nevoie să primim această lumină și să o oferim și noi mai departe. Să ne simțim inspirați și să inspirăm.

Să acceptăm toată istoria de care suntem legați, să ne acceptăm familia, rădăcinile și să găsim sursa pentru a crea mai departe și pentru a reuși astfel, să dăm și celorlalți lumina din noi.

În egală măsură, această Lună Nouă în Rac ne spune povești legate de părinții noștri, de copilăria noastră. Ne îndeamnă să acceptăm tot ce s-a întâmplat, să conștientizăm că atât au putut ei să facă în momentul respectiv. 

BERBEC

Cuvintele cheie pentru acest prim semn din zodiac includ casa și/sau familia. Așa că ai nevoie să îți găsești un refugiu acolo unde locuiești. Sau în cadrul familiei pe care o ai. Îți trebuie confort. În consecință, poți să mergi să îți iei părinții în brațe, dacă te mai bucuri de prezența lor. În cazul în care viața ta a luat-o razna în ultima vreme și ai nevoie de mai multă liniște, mergi către casă sau spre familie și caută liniștea alături de ei. Ori, creează un mic colțișor în casă, unde știi că poți să îți aduni forțele și energia.

LEU

Nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu au nevoie de un refugiu, atât la propriu, cât și la figurat. Așa că poți alege să mergi într-o biserică atunci când vine Luna Nouă în Rac. Un templu, o mănăstire, o bancă mai retrasă în parc, orice te liniștește. Nu uita ceva! De fiecare dată când viața te prinde cu valurile ei, te poți baza pe acest loc al tău, care te încarcă mai mult cu energie. De fapt, îți trebuie un refugiu creat special pentru tine.

SĂGETĂTOR

Ca nativ născut în acest semn de foc, ai nevoie de siguranță financiară. În acest loc se află refugiul tău cu ocazia acestui eveniment de pe 17 iulie. Așadar, ce înseamnă siguranță financiară pentru tine? Acolo trebuie să fie, de fapt, întrebarea care te interesează. Unde poți să pui banii, ca să nu îi mai cheltuiești? Ce trebuie să faci că să nu mai ajungi de fiecare dată la limită?

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Care este refugiul tău cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie? Sugestii pentru semnele de pământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel