Care este refugiul tău cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie? Sugestii pentru semnele de apă
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 17 iulie, beneficiem de o Lună Nouă în Rac. Află ce poți face cu ocazia acestui eveniment, dacă aparții unui semn de apă.

Pe 17 iulie, va avea loc o Lună Nouă în Rac. În afară de intenții legate de casă și de familie, ar trebui să existe unele și legate de refugiul nostru interior.

De asemenea, trebuie să ne mai amintim ceva cu ocazia acestei Luni Noi. De confortul, emoțiile noastre și de rădăcini.

Racul are nevoie de refugiu, de confort, de a primi.

Mai mult, Luna nu are lumină proprie, o ia de la Soare și ne-o oferă nouă. De aceea, la rândul nostru, avem nevoie să primim această lumină și să o oferim și noi mai departe. Să ne simțim inspirați și să inspirăm.

Să acceptăm toată istoria de care suntem legați, să ne acceptăm familia, rădăcinile și să găsim sursa pentru a crea mai departe și pentru a reuși astfel, să dăm și celorlalți lumina din noi.

În egală măsură, această Lună Nouă în Rac ne spune povești legate de părinții noștri, de copilăria noastră. Ne îndeamnă să acceptăm tot ce s-a întâmplat, să conștientizăm că atât au putut ei să facă în momentul respectiv. 

RAC

În ce îți poți găsi tu refugiu cu ocazia acestei Luni Noi în semnul tău? Pe lucrurile noi! Ai ocazia să te comporți întocmai ca un copil care abia învață să facă primii pași.

Așadar, merită să faci lucruri inovatoare. Sau, de ce nu, alege un loc unde să mergi pentru prima dată. Meriți să simți că te naști din nou. Dacă nu ai ocazia să vizitezi un loc nou, încearcă măcar să privești lucrurile ca și cum le-ai face pentru prima dată. Lasă-te purtat de entuziasm, o să îți facă bine.

SCORPION

Tu ai nevoie de următorul refugiu, pe care îl poți găsi într-o credință. În consecință, ai face bine să îți cauți liniștea în relația ta cu Dumnezeu sau în orice autoritate spirituală în care crezi. Pe scurt, ai nevoie de propriul Dumnezeu, dar si de pace cu sufletul tău.

Poți să cauți obiceiurile spirituale, care să îți vină în ajutor. Acestea te pot ajuta să te echilibrezi.

PEŞTI

Ca nativ Pești, găsește sau caută refugiul în micile bucurii ale vieții. De pildă, refugiul tău poate să fie în copilul pe care îl ai, în activitățile pe care le faci cu el, în modul în care petreci timpul cu acesta.

Dacă nu ai copii sau nu sunt alături de tine, poți să îți cauți în tine copilul interior, în micile bucurii, pasiuni, în desenat cu creta pe asfalt, dacă ți se pare o activitate distractivă.

Ai în vedere și acest articol: Care este refugiul tău cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie? Sugestii pentru semnele de aer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel