Care este refugiul tău cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie? Sugestii pentru semnele de aer
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Luni, pe 17 iulie, beneficiem de o Lună Nouă în Rac. Află ce poți face cu ocazia acestui eveniment, dacă aparții unui semn de aer.

Pe 17 iulie, va avea loc o Lună Nouă în Rac. În afară de intenții legate de casă și de familie, ar trebui să existe unele și legate de refugiul nostru interior.

De asemenea, trebuie să ne mai amintim ceva cu ocazia acestei Luni Noi. De confortul, emoțiile noastre și de rădăcini.

Racul are nevoie de refugiu, de confort, de a primi.

Mai mult, Luna nu are lumină proprie, o ia de la Soare și ne-o oferă nouă. De aceea, la rândul nostru, avem nevoie să primim această lumină și să o oferim și noi mai departe. Să ne simțim inspirați și să inspirăm.

Să acceptăm toată istoria de care suntem legați, să ne acceptăm familia, rădăcinile și să găsim sursa pentru a crea mai departe și pentru a reuși astfel, să dăm și celorlalți lumina din noi.

În egală măsură, această Lună Nouă în Rac ne spune povești legate de părinții noștri, de copilăria noastră. Ne îndeamnă să acceptăm tot ce s-a întâmplat, să conștientizăm că atât au putut ei să facă în momentul respectiv. 

GEMENI

Unde trebuie să te concentrezi tu, ca nativ Gemeni sau cu ascendent în Gemeni? La modul în care cheltuiești banii. De fapt, ai nevoie să simți că dai banii cu rost, că ai cheltuit pe cineva important din viața ta, indiferent dacă vorbim despre un telefon, despre o haină, despre un laptop.

Ca nativ născut în acest semn de aer, tu ai nevoie să te uiți la banii tăi și să te întrebi în mod sincer ce reprezintă ei pentru tine. De altfel, banii reprezintă energie, un schimb permanent. Trebuie să știi că te poți baza pe proprii bani, ca să faci lucruri și pentru binele propriu.

BALANȚĂ

Ei bine, Balanțele au nevoie de o persoană cu autoritate. Însă, dacă nu te poți valida tu ca autoritate, asta înseamnă că îți trebuie de fapt cineva cu autoritate în viața ta. Poate fi vorba de un șef, de mamă, de tată, de cineva care să îți fie alături dacă vei cădea. Desigur, nu vorbim despre cineva autoritar în sens agresiv, ci din punctul de vedere al experienței. Sau de ce nu, poți să fii tu persoana care oferă acest sprijin cuiva care are reală nevoie de ajutor.

VĂRSĂTOR 

La tine, discutăm despre muncă! Refugiul tău constă în însăși rutina de zi cu zi, în muncă, dar și în treburile pe care le faci prin casă, gospodărie. De aceea, îți poți găsi liniștea atunci când lucrezi, ori în cadrul locului de muncă, ori în viața de zi cu zi. De asemenea, merită să îți găsești si un echilibru în zona de sănătate.

Poți să citești și acest articol: Care este refugiul tău cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie? Sugestii pentru semnele de foc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel