Care este legea nescrisă a anului 2023? Daniela Simulescu ne spune ce tranzite ne învață să ne vindecăm
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Știm deja că 2023 este anul acceptării, concept pe care merită să îl integrăm în viața noastră. Dar de ce altceva putem să mai ținem cont de acum înainte? Iată ce tranzite astrologice ne pot influența parcursul.  

O avem în atenție pe Venus! Planeta feminității, a banilor, a culturii, a artei, a culorii, a tot ceea ce ne face plăcere! În prezent, Venus este în tranzit în semnul Peștilor, până pe 20 februarie. O să fim mai atenți la ceea ce ne face inima să tresară de bucurie până la această dată.

Poziția acestei planete în astrograma noastră natală ne demonstrează modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea.

Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne spune și în ce fel de relații prosperăm, ne stârnește plăcerea. Poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

În astrograma unei femei, aceasta ne arată cum își manifestă feminitatea, cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus definește tipul femeilor de care se simte atras.

Putem afirma că Venus va avea un rol important în 2023, pentru că vine rândul retrogradării! Asta înseamnă că pe durata întregului an, avem ocazia să reparăm relații sau putem intra în relații foarte serioase. 

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Daniela Simulescu ne spune câteva cuvinte despre acest lucru, dar și la ce trebuie să fim atenți în lunile care urmează:

"Acum câteva zile, una dintre cele mai dragi ființe din viața mea, mi-a zis câteva cuvinte grele: “alesul cu inima nu e ce trebuie la oamenii traumatizați”.

Puteți lua aceste vorbe precum legea nescrisă a lui 2023, din punct de vedere astrologic!

Prima zi a anului a beneficiat de o conjuncție Venus(iubirea)-Pluto(regenerarea) în semnul Capricornului(pragmatism).

Tot Venus va și retrograda în perioada 23 iulie - 4 septembrie în semnul Leului(iubirea de sine). Și se va întâlni pe parcurs cu Lilith(detașarea).

Deci, dacă te știi traumatizat și dacă alesul cu inima te-a făcut să alegi prost, iar și iar, află că, în 2023, ai posibilitatea să înveți să alegi cu capul. Să te vindeci. Să înveți să faci diferența între fluturașii aia turmentați și trăirile autentice.

Dar doar după ce accepți că e ceva în tine ce nu funcționează. Adică să nu o mai susții pe aia că toate femeile sunt nebune sau că toți bărbații sunt niște porci."

Așadar, acest an poate fi folosit și pentru vindecare!

Vezi și: Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel