Care este CELULA astrologiei? A doua caracteristică de bază în harta natală a unei persoane
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Există trei puncte de plecare atunci când vorbim despre caracteristicile astrologice ale cuiva. Ieri am discutat despre Soare, iată care este a doua!

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: soarele, luna și ascendentul.

Zodia noastră sau semnul solar poate spune multe despre noi, iar pasionaţii de astrologie cunosc şi importanţa sau influenţa ascendentului, dar poziţia Lunii în momentul naşterii noastre aduce informaţii dintr-o zonă mai adâncă decât toate celelalte, fiind strâns legată de primele noastre emoţii şi forme de ataşament cu părinţii sau familia apropiată. 

Luna – citoplasma

Putem privi Luna exact ca pe o citoplasmă. Poziția Lunii în momentul nașterii noastre arată cum suntem noi cu adevărat pe dinăuntru. Arată cum simțim, ce trăiri interioare avem, ce ne face bine, ce ne aduce echilibrul interior. Este ceea ce nu vede nimeni.

Soarele reprezintă acțiunile, dar Luna este motivația din spatele lor. Pe scurt, este ceea ce te face să produci ceva.

Dacă vorbim despre cineva spunând că este Fecioară, fără să știm că în momentul nașterii sale Luna era în Rac s-ar putea să spunem că este o persoană pretențioasă, exigentă, meticuloasă, însă nu știm nimic despre sensibilitatea și vulnerabilitățile acesteia. Nu îi cunoaștem emoțiile, partea interioară, căci ăsta arată  de fapt Luna.

Deși partea conștientă, nucleul este de Fecioară, citoplasma este de Rac, iar de multe ori partea inconștientă este mai importantă decât cea conștientă.

Dacă eu cunosc Luna persoanei, știu cum e pe dinăuntru, știu cum este pe interior, știu care sunt nevoile sale.

În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile.  

Iată care este părerea astrologului Daniela Simulescu:

"Când cunosc un om, fie în zona profesională, fie în cea personală, nu sunt interesată în primă fază niciodată, dar niciodată, de zodia lui sau de ascendent. La început, vreau să știu unde era Luna în astrograma sa.

Dacă aflu această informație, deja îi cunosc sufletul, nevoia interioară primară și modul în care simte. Consider că tot ce este inconștient este mult mai important decât partea vizibilă, cum ar fi ascendentul sau personalitatea, care este dată de poziția Soarelui/zodia.

Ce te faci când găsești un nativ cu Soarele în Leu? Crezi imediat că este flamboaiant, arogant, curajos, ambițios, vanitos, încrezător. Dar dacă are Luna în Pești, crezi că își mai manifestă trăsăturile zodiei la fel?

Uită-te în jurul tău și fă o comparație între oamenii născuți în aceeași zodie. Nu, niciodată nu! Având o Lună în Pești, nativul respectiv va fi mai emotiv, empatic și nesigur. Deci vă invit să vedeți fiecare persoană ca pe un întreg sistem!”

Luna arată cum simțim, ce trăiri interioare avem, ce ne face bine, ce ne aduce echilibrul interior. Este ceea ce nu vede nimeni, de aceea este orizontul cel mai fascinant al nostru!

Îți recomandăm să citești și: Care este CELULA astrologiei? Prima caracteristică de bază în harta natală a unei persoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel