Capricornii se pot ocupa de locuință. Vărsătorii trec prin niște momente agitate, iar Peștii trebuie să fie mai flexibili
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce veștile pentru zilele care urmează. 

În zilele de 10 și 11 aprilie, avem o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Acest ciclu Marte-Saturn, care se întinde pe o perioadă de doi ani, impune limite puternice, atât la nivel individual, cât și la nivel global. Marte este adesea denumit Micul Malefic și aduce agresivitate, impulsivitate, riscuri și separare, în timp ce Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic, se ocupă cu limitele, restricțiile, întârzierile și exigența. În urma acestei conjuncții, pot apărea frustrare și reziliență.

Să nu uităm că Mercur este retrograd în semnul Berbecului până pe 25 aprilie. Totodată, încă ne aflăm sub influența unei conjuncții între Mercur retrograd și Chiron. Trebuie să avem mai mare grijă la cuvintele pe care le spunem!

Iată previziunile săptămânale pentru zodii!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă ai așteptat momentul să te muți sau să decorezi, acum este ideal. Săptămâna aceasta, îți poți transforma visele legate de locuință în realitate. Eclipsa de Soare s-a petrecut în casa a 4-a. Tot acolo avem conjuncția lui Mercur retrograd cu Soarele, dar mai este și Venus. Daniela Simulescu îți transmite că dacă întâmpini o situație legată de casă, atunci trebuie să iei decizia. Orice criză poate deveni o oportunitate, mai ales în ceea ce privește zona imobiliară și tot ceea ce ține de familie. Cu conjuncția Marte-Saturn în casa a 3-a, este necesar să ai grijă la mașinile pe care le ai, la chestiuni administrative, dar și la electrocasnice.

Balanțele trebuie să treacă la fapte. Scorpionilor le va lipsi empatia, iar Săgetătorii au nevoie de distracție

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția Marte-Saturn va fi în casa a 2-a. Ai putea să ajungi la o limită sau să îți dai seama de greșelile pe care le-ai făcut. Recomandarea astrologului este ca atunci când ieși în oraș să ai o listă de cumpărături și să nu te lași păcălit sau influențat. Fii mai zgârcit. Mai multe dintre aspectele acestei săptămâni produc agitație. În viața ta, nu este nimic liniar. Totul se schimbă de pe o zi pe alta. Nu grăbi lucrurile și ai grijă la ceea ce spui, respectiv la ceea ce înțelegi. Verifică orice rezervare sau programare și dacă ai actele la tine.

Numerologie. Previziunile lunii aprilie, oferite de gemenele Adina și Oana Timofte: "Puneți-vă centurile de siguranță!”

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie ți-ar fi putut afecta planul financiar. S-ar putea să vezi jumătatea goală a paharului în acest sens. Pentru a avea o relație mai sănătoasă cu banii, poți să îți achiziționezi din când în când ceva ce îți place. Dacă ți-ai plătit facturile, meriți să îți cumperi și o prăjitură după aceea. Conjuncția Marte-Saturn care se petrece în semnul tău îți aduce curaj, furie, rezistență la schimbare, dar și blocaje. Ceea ce trebuie să înveți din ciocnirea dintre Marte și Saturn este că trebuie să devii mai matur. Jupiter, guvernatorul tău, se întâlnește în curând cu Uranus în casa a 3-a. Mintea ta poate deveni revoluționară. Ai nevoie de mai multă flexibilitate.

Citește și Care sunt mesajele pentru PATRU zodii în luna aprilie? Trebuie să fie foarte atente la obstacolele care pot apărea! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel