CAPRICORN, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru nativii Capricorn/ Ascendent în Capricorn
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu aduce previziunile lunii august pentru Capricorni. Luna august aduce în prim-plan intrarea lui Marte în Gemeni, fapt care face ca rutina Capricornilor să fie dată peste cap și de multe ori supusă stresului. 

Horoscop Capricorn/ Ascendent în Capricorn august 2022

Marte își începe tranzitul în casa a 6-a, fapt care va aduce la o situație mai dificilă în zona profesională, la serviciu. Condițiile de lucru se vor înăspri, vor deveni mult mai stresante, iar cantitatea de muncă se va dubla. E posibil să preluați din sarcinile altor angajați, lucru care, desigur, nu va fi pe gustul vostru. Era destul de greu să vă ocupați de sarcinile voatre, nu vă gândeați să le mai faceți și pe altora.

Marte rămâne în Gemeni în casa a 6-a până anul viitor în martie, ceea ce va face ca stresul să atingă cote maxime. Există posibilitatea apariției unor conflicte sau schimbări care nu vor fi prea convenabile.

Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă să vă verificați și conturile, economiile, să vedeți ce datorii aveți și ce anume ați putea face pentru a le îmbunătăți. Chiar dacă voi sunteți serioși și pragmatici, s-ar putea să „vi se ia preșul de sub picioare”.

Toate acestea ar trebui să vă ducă în direcția unei întrebări: ce puteți face pentru a obține o calitate mai bună a vieții? Care este relația voastră cu timpul, cu rutina? Cum puteți să vă eficientizați viața? Care este rostul vieții voastre? Casa a 6-a era în trecut privită ca fiind casa „sclaviei”. Are rost să vă faceți sclavi doar pentru că nu aveți suficientă încredere în forțele voastre?

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus, iar pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

pixel