Candace O’Neal, astrolog internațional: Zodia care în anul 2024 are nevoie de vindecare
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop anual. O zodie are nevoie de vindecare, dar întâmpină și câteva obstacole în planul familial și al locuinței. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Candace O’Neal, astrolog internațional, ne-a adus o scurtă perspectivă asupra anului 2024. Iată ce transmite astrologul nativilor Berbec/Ascendent în Berbec!

Ce le aduce anul 2024 acestor nativi?

Vei avea oportunități pentru creșterea financiară și consolidarea încrederii în sine. Deși câștigurile pot fi substanțiale, există și riscul unor cheltuieli neașteptate, poate cauzate de o schimbare, probleme familiale sau de sănătate. Este esențial să gestionezi veniturile cu atenție și să eviți tentațiile cheltuielilor nechibzuite. Investește în educație financiară și nu te lasă influențat de factori externi. Pregătește un buget de risc și încearcă să-ți valorifici talentele.

Poți trece printr-o bătălie spirituală și să te confrunți cu limitele pe care le ai în acest sens. Este important să găsești o practică legată de sfera credinței care să fie conformă așteptărilor tale și să ai grijă de corpul tău fizic.

Ai nevoie să te distanțezi de oameni pentru a te vindeca. Poți începe un fel de proces de vindecare care necesită să începi să ții un jurnal, să scrii, să împărtășești unele dintre experiențele tale și să ajuți la vindecarea altora, dar o faci prin a te vindeca pe tine însuți.

Unul dintre motoarele economiei românești încetinește semnificativ

De la mijlocul lunii iunie, vei deveni și mai concentrat pe tine. Este un moment minunat pentru obiceiuri noi, în special legate de sănătate sau fitness, poate chiar autoapărare. Dar te poți concentra și pe transformarea relației pe care o ai cu tine însuți. Cu Marte în semnul tău, vei avea un impuls suplimentar de energie și mai multă încredere.

Practic, totul în viața ta va însemna gânduri despre ceea ce trebuie să realizezi și despre ceea ce trebuie să faci. Și vei fi deschis acestor lucruri. Toate acestea pot fi rezultatele Eclipselor din martie și aprilie.

Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

La sfârșitul anului, Marte, guvernatorul tău, va retrograda. Poate fi un moment foarte provocator pentru tine. Retrogradarea lui Marte va fi despre reevaluarea acțiunilor pe care le faci legate de creativitate, auto exprimare, copii, întâlniri, auto angajare. Cu toate acestea, va fi un tranzit foarte interesant. Schimbările pe care le experimentezi în plan emoțional și creativ, vor avea un impact imens asupra casei tale, a familiei tale, a trecutului tău, a rădăcinilor tale.

În timp ce Marte este în Leu, este un pic mai prietenos, dar când este în Rac, poate însemna că trebuie să faci unele schimbări emoționale dificile, poate există un sentiment de a reveni și de a lucra din nou la ceva legat de familia ta sau de viața ta de acasă. Totodată, ai putea să te gândești la a face renovări prin casă sau să te muți.

Citește și Trăsături ale Scorpionului pe care NU le știai. Cum reușește să fie întotdeauna fermecător? 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel