Candace O’Neal, astrolog internațional: O zodie trebuie să lase garda jos!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
O zodie învață multe lecții în luna aprilie. Aflăm de la un astrolog internațional care sunt previziunile complete!

Candace O’Neal, astrolog internațional, ne-a oferit previziunile sale pentru luna aprilie. Iată ce transmite astrologul nativilor Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Faci o reevaluare a propriei persoane și a lucrurilor pe care le faci. Vei avea foarte multe întrebări existențiale despre tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Trebuie să renunți la cineva sau la ceva și te afli în procesul de înțelegere a acestui lucru. Poate chiar vei fi dispus să lași în urmă capitolele care nu îți mai sunt benefice.

De asemenea, un secret ar putea fi dezvăluit, mai ales în plan relațional. Poate provoca o furtună în relațiile tale, așa că fii atent la asta, mai ales dacă este ceva ce ai ascuns despre tine și pe care în cele din urmă trebuie să îl recunoști.

Cam White, astrolog american: Zodia care va avea o perioadă intensă în zona familiei și a locuinței

Dacă ți-a fost frică să te conectezi cu alte persoane și ai ținut garda sus, vei învăța să lași oamenii în viața ta.

Mercur retrograd va face conjuncție cu Venus. Venus are legătură cu banii tăi, credințele tale și cu oamenii de la distanță. Este necesar să îți organizezi finanțele. Totodată, poți avea o discuție profundă cu partenerul, chiar să îți dezvăluie lucrurile care îl dor.

După 25 aprilie, când Mercur își va încheia retrogradarea, vei primi claritate cu privire la informațiile pe care ai ezitat să le dezvălui. Poate fi vorba în special de zona financiară.

Dacă ești singur, ar putea însemna că îți depășești în cele din urmă fricile legate de vulnerabilitate și intimitate. Dar ai putea întâlni un posibil partener care la început pare sigur pe el, după care complică lucrurile. Trebuie să îți faci datoria de a întâlni alte persoane și să faci munca grea când vine vorba de a te expune. Unele persoane îți pot crea probleme legate de bani, astfel că va trebui să ai grijă la lucrurile pe care ți le cer.

Ce pun astrele în vedere pentru PATRU zodii? Atenție la domeniul financiar, carieră și relații!

Dacă ești într-o relație de mult timp, este mai mult vorba de a te confrunta cu probleme financiare sau de intimitate. Până la sfârșitul lunii, ai putea avea impresia că ai depus prea mult efort față de persoana iubită, iar aceasta nu te-a apreciat.

Conjuncția Jupiter-Uranus te ajută să te muți sau să faci o călătorie pe o distanță mai lungă. În plus, chiar ai putea ajuta la planificarea unui eveniment. Cu ocazia unei călătorii, cei singuri pot întâlni pe cineva.

Luna Plină în Scorpion va scoate în evidență comunicarea, călătoriile, frații, mașinile, modul în care înveți și cum gândești. Ar putea fi un moment în care te pregătești să lansezi un proiect. Dacă ai parteneri de afaceri, pot apărea discuții serioase cu aceștia. Comunicarea poate fi destul de dificilă când vine vorba de colegii de muncă.

În această lună, ești dispus să mergi în unele locuri în care ți-a fost frică până acum. Există și nevoia de a recunoaște că dragostea nu înseamnă control. Poate exista un sentiment de a încerca să te agăți de ceva la care trebuie să renunți.

Citește și Surprize neplăcute din partea lui Mercur retrograd pentru PATRU zodii. Vor face față agitației? 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel