Cam White, astrolog american: Zodia care va avea o perioadă intensă în zona familiei și a locuinței
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
În ceea ce privește zona familială și a locuinței, un nativ va avea parte de turbulențe în această lună. Aflăm de la Cam White, astrolog american, previziunile complete!

Cam White, astrolog american, ne-a oferit previziunile sale pentru luna aprilie. Iată ce transmite astrologul nativilor Capricorn/Ascendent în Capricorn!

Marte face conjuncție cu Saturn în casa a 3-a, a fraților, vecinilor și călătoriilor pe distanțe scurte. Dinamica din zona unde locuiești se poate schimba foarte mult. Poți avea probleme cu vecinii. Totuși, apare o legătură interesantă cu comunitatea ta, prietenii tăi și mediul tău de trai.

Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus este foarte bună pentru tine deoarece este în casa a 5-a, asociată creativității, iubirii, romantismului, copiilor, hobby-urilor, recreerii, artei și muzicii. Dacă ți-ai dorit copii, acum este momentul cel mai potrivit. Pe parcursul acestui an, trebuie să te uiți la modul în care îți urmezi dorințele și cum te auto-sabotezi.

Până pe 25 aprilie, Mercur este retrograd în casa a 4-a, unde este și Venus. Tot ceea ce ține de gospodărie, locuință și familie este important pentru tine. Pune deoparte cariera și ocupă-te de atmosfera din familie. Ai nevoie de un mediu care să îți placă. În loc să faci ore suplimentare la locul de muncă, trebuie să îți dorești cu nerăbdare să te întorci acasă. Cel mai indicat este să ai un buget pregătit pentru reparații sau achiziții.

Zodia pe care iubirea o poate salva. „Ai nevoie de ea ca să mergi mai departe!”

Pe 30 aprilie, când Marte va intra în Berbec, se va referi tot la zona de familie și locuință. Aceasta este o perioadă intensă, cu atât de multe energii axate pe casă și pe părinți. Marte intensifică această zonă și există aspecte bune și aspecte rele legate de aceasta. Trebuie să te pregătești pentru provocările ce pot apărea în sfera ta de casă și familie.

Tranzitul lui Marte în Berbec poate aduce conflicte și tensiuni în mediul tău familial, în special dacă nu ai o relație bună cu părinții. Este posibil să te simți frustrat de volumul de muncă sau de provocările legate de locuință. Totuși, este o perioadă favorabilă pentru a aborda proiecte de construcție sau pentru a rezolva probleme legate de locuință. De asemenea, când Mercur va reveni în mers direct, vei putea comunica mai eficient și vei găsi soluții mai ușor.

În luna mai, lucrurile se schimbă și va fi o perioadă mult mai benefică pentru tine. Mai este o lună propice pentru progres, în special în ceea ce privește aspectele legate de casă și familie.

Maren Altman, astrolog internațional: O zodie primește vești bune și găsește armonie în luna aprilie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel