Cam White, astrolog american: În următoarele luni, o zodie trebuie să își îmbunătățească relația cu familia
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
O zodie are de lucrat la relația cu frații, vecinii, dar și la aspectele legate de locuință. Cam White, astrolog american, ne spune ce îl așteaptă pe nativ în următoarele luni!

Cam White, astrolog american, ne-a  oferit previziunile sale pentru lunile următoare. Iată ce transmite astrologul nativilor Pești/Ascendent în Pești!

Aprilie

Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus are loc în casa a 3-a, a fraților, vecinilor, călătoriilor pe distanțe scurte, comunicării, tehnologiei și scrisului. Jupiter nu este doar guvernatorul tău, ci și guvernator de casă a 10-a, a carierei, reputației și moștenirii și când se întâlnește cu Uranus, îți aduce un nou început exploziv. Jupiter aduce abundență, iar Uranus instabilitate. Din mai 2023 și până acum, este posibil să fi existat o anumită conexiune cu frații și vecinii, dar și o atracție către scris și o comunicare mult mai bună. Conjuncția te va ajuta să petreci mai mult timp călătorind pe distanțe scurte și să socializezi cu vecinii și frații. Jupiter îți va aduce ceva care este destul de stresant și haotic, dar care te forțează să te gândești la credința și bunăvoința ta. Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec în casa a 2-a, cea a banilor. Lucrurile devin extreme cu banii, dar îți va arăta și cum să-ți gestionezi mai bine finanțele.

Modificare majoră privind sporurile salariale acordate bugetarilor

Mai

Venus, Soarele, Uranus și Jupiter vor fi în casa a 3-a. Aplici cunoștințele deja învățate despre relația cu frații, vecinii, dar și despre scris și comunicare. Este un moment mai bogat și mai împlinitor pentru a face asta. Te bucuri de cartierul tău și de oamenii din jur. Cu Marte în Berbec, vei întâmpina momente grele în ceea ce privește aspectele financiare. S-ar putea să ai niște cheltuieli serioase care apar și va trebui să muncești din greu. După mijlocul lunii, apar oportunități pentru un nou loc de muncă. Poate chiar recompensa financiară va fi mai mare. Când Jupiter intră în semnul Gemenilor, ți-ai putea dori o nouă casă și noi condiții de viață.

Ce pun astrele în vedere pentru PATRU zodii? Atenție la domeniul financiar, carieră și relații!

Iunie

O posibilă pierdere în domeniul familial poate interveni. Apare o schimbare semnificativă în ceea ce privește situația ta de trai, un nou început. Datorită influenței lui Venus, orice ar apărea va avea o formă frumoasă. În ceea ce privește călătoriile pe distanțe scurte, pot apărea probleme, la fel și în relația cu frații. Te-ai putea certa mai mult cu aceștia. Cu toate acestea, vei ști ce trebuie să faci, deoarece ai învățat foarte multe de la conjuncția Jupiter-Uranus. O să reconsideri cine îți este prieten și ai putea avea tendința să te auto-sabotezi.

Citește și Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel