Calendar astrologic IULIE 2024: Neptun retrograd și Venus în Leu
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop luna iulie. Urmează a doua Lună Plină în Capricorn din 2024!

2 IULIE: MERCUR INTRĂ ÎN LEU/NEPTUN RETROGRADEAZĂ ÎN PEȘTI

Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 25 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi. 

Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an. De data aceasta va rămâne astfel până pe 8 decembrie. Și în 2024, precum în 2023, retrogradarea lui nu va mai fi la fel de puternică deoarece îl avem și pe Saturn în același semn, al Peștilor. Neptun vrea haos și iluzii, Saturn vrea organizare și crudul adevăr. Deci am putea spune că efectele nu se vor mai resimți ca până acum. Cu alte cuvinte, vom beneficia de un plus de luciditate. Dar și de conștientizări dure despre faptul că ne-am lăsat influențați de zona virtuală. Atenție la riscul de dezinformare!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

6 IULIE: LUNĂ NOUĂ RAC

Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului.  De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. 

11 IULIE: VENUS INTRĂ ÎN LEU 

Venus reprezintă feminitatea, frumusețea, iubirea și plăcerea. Semnul Leului vorbește despre curaj, pasiune, respect și creativitate. Vă dați seama că acest tranzit, care va dura până pe 5 august, este potrivit pentru reaprinderea pasiunii, pentru o dragoste de-o vară, pentru declarații romantice uimitoare și de sentimente greu de stăpânit. Dar și de a ne înfrumuseța cu lucruri de calitate și care ies ușor în evidență. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

20 IULIE: MARTE INTRĂ ÎN GEMENI

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Marte este acțiunea, arma, instrumentul, este motorul care ne pune în mișcare. Acum e momentul în care să mergem în mai multe direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și de ce nu, zona socio-culturală. Și să nu uităm că Marte se va și întâlni cu Jupiter, Marele Benefic! Deci vom avea un tranzit norocos!

21 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

A doua Lună Plină în acest semn din 2024! Prima a avut loc pe 22 iunie! Doar că, de data aceasta, îl avem implicat și pe Pluto retrograd. Un moment destul de stresant pentru cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Li se va mai da o șansă să ia o decizie importantă. Doar că nu va fi simplu! Vor avea destule tensiuni interioare. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. Iar Soarele va face un aspect armonios cu Jupiter, deci sezonul din 2024 este unul optimist!

25 IULIE: MERCUR INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Ca orice tranzit, și acesta poate fi o resursă sau o vulnerabilitate. Vom fi mai calculați, analitici și raționali. Vom găsi soluții simple la problemele grave sau vechi. Dar vom avea și tendința de a fi destul de critici în comunicare, sau (auto)exigenți. Mercur își va începe retrogradarea în acest semn pe 5 august. 

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

pixel