Calendar astrologic iulie 2022
Autor: , Daniela Simulescu | Dată: 22 iun 2022, 21:46
Horoscop luna iulie. Principalele evenimente astrologice. 

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții.

5 IULIE: MARTE INTRĂ ÎN TAUR/MERCUR INTRĂ ÎN RAC

Marte părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară, ne vom face planuri  de lungă durată și vom căuta să optimizăm orice buget. De asemenea, răbdarea va fi arma noastră cea mai importantă. Vom deveni și frustrați că lucrurile nu se mișcă, dar astfel vom prioritiza și plăcerile vieții, nu doar câștigurile. 

Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. Este posibil să ne și victimizăm mai mult/să șantajăm din punct de vedere emoțional. Ne vom trezi din ce în ce mai impresionabili. 

13 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

O zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluton, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Vom găsi puterea interioară să rupem parteneriatele care nu ne mai priesc, mai ales pe plan profesional. Eveniment astrologic care se va resimți mai ales în astrogramele celor cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

18 IULIE: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

19 IULIE: MERCUR INTRĂ ÎN LEU

Comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

22 IULIE: SOARELE INTRĂ ÎN LEU

Începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. 

28 IULIE: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce planetă îți guvernează zodia și ce impact are asupra ta

Planetele au un rol important şi vin cu o energie...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești