Calendar astrologic februarie 2023: Lună Plină în Leu
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni luna februarie. Lista tranzitelor principale!

Luna februarie nu este plină în evenimente importante. Dar vine martie! O lună plină de aspecte istorice! Deci putem profita așa cum se cuvine de Luna îndrăgostiților!

5 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

O Lună Plină specială. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

11 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Trecem de la rigiditatea gândirii din perioada lui Mercur în Capricorn(a fost și retrograd în acest semn) la detașarea planetei comunicării în semnul viitorului. Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. În plus, ne vom demonstra a fi mai toleranți. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

20 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI ȘI INTRAREA LUI VENUS ÎN BERBEC

Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel