Calendar astrologic februarie 2024: Lună Plină în Fecioară și Marte în Vărsător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop lunar. În februarie vom avea parte de un stellium în Vărsător. 

5 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat de retrogradare, adică acela al Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

10 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas. 

Citește și Independență pentru Gemeni, Săgetător. Situații complicate pentru Balanță, Vărsător.

13 FEBRUARIE: MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Dacă este să ne gândim la Marte în Vărsător ca la un soldat, am avea de-a face mai degrabă cu un astronaut. O persoană care nu vrea să se implice în războaiele clasice, ci în proiecte mărețe, revoluționare, în vizite în spațiu. Acest tranzit vorbeşte planurile pentru viitorul apropiat. Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea ca arma noastră principală să fie mintea. 

16 FEBRUARIE: VENUS INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona iubirii , vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. Vom pune mai mult preț pe minte și nu pe inimă, vom folosi întotdeauna rațiunea și logica într-o legătură amoroasă. Vom fi atrași de persoane excentrice și vom pune pe primul loc prietenia. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia rebelă a Vărsătorului la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului. Vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta o imaginație nemaipomenită și vom fi mult mai influențabili. Indiferent de domeniu. 

23 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Mercur, planeta comunicării, va tranzita cel mai confuz semn al zodiacului. Ne așteaptă ape tulburi și haos, cel puțin în gândire. E nevoie să fim foarte atenți la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. Mercur va face o conjuncție cu Saturn și una cu Neptun. 

24 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ FECIOARĂ

Cu Luna Plină în Fecioară şi cu Soarele în Peşti(în conjuncție cu Saturn), vorbim despre suferință, vindecare, dezinformare, mediu de lucru, sacrificiu și compasiune. Va fi o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Sau pentru a te îngriji de sănătate. Dar da, nu va fi deloc ușor.

Ai văzut și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel