Calendar astrologic 8-14 ianuarie 2024: Prima Lună Nouă din 2024 și trigon Marte-Jupiter
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Mercur se întoarce în semnul în care și-a început retrogradarea pe 13 decembrie.

Pe 9 ianuarie, avem în continuare careul dintre Mercur din Săgetător și Neptun din Pești. Mercur reprezintă vocea și procesul gândirii noastre, în timp ce Neptun este asociat cu haosul și imaginația. În momentele în care aceste două planete se află într-o relație tensionată, există riscul apariției decepțiilor, dezamăgirilor și a unor stări de confuzie. Este important să reținem că atât Mercur, cât și Neptun pot influența comunicarea noastră. Putem crede și transmite informații eronate.

Ai citit HOROSCOPUL NOU 2024 pentru TOATE zodiile?

Pe 10 ianuarie, avem un trigon între Soarele din Capricorn și Uranus din Taur. Începem să ne revenim după sărbători și apare dorința de noutate. De prospețime. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre.

Ce aduce Sezonul Capricornului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 ianuarie

Tot miercuri, Marte din Capricorn face un sextil cu Saturn din Pești. Aici putem frâna unele activități, mai ales în sfera profesională. Ne putem da mai mult timp înainte de a începe un proiect nou sau putem accepta că lucrurile nu se mișca așa cum ne-am fi dorit. De altfel, genul acesta de aspect ne ajută să câștigăm o doză de răbdare.  

Pe 11 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2024, în semnul Capricornului. Acest eveniment este cel mai bun moment pentru a ne pune rezoluțiile, pentru a face lista cu dorințe pentru 2024, pentru a crea un vision board. Capricornul vrea să gândim pe termen lung și într-un mod pragmatic. Și cum Luna Nouă va fi acompaniată de Marte și Pluto, putem spune că astrele ne oferă rezistența și puterea necesară să ne ținem de obiective. 

Îți recomandăm Calendarul Fazelor Lunii 2024

Vineri, 12 ianuarie, Marte din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur! Unul dintre cele mai bune aspecte pentru a trece la acțiune și pentru a găsi resursele necesare înfăptuirii planurilor noastre. Poate fi o zi bună pentru a te hotărî să te apuci de sport. Sau poate pentru a munci cu drag și spor. Sau pentru a intra într-o competiție. Fiind vorba de un trigon pe semne de pământ, am putea spune că pragmatismul va fi cheia succesului. 

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Duminică, 14 ianuarie, Mercur se întoarce în Capricorn. După ce a retrogradat în acest semn între 13 și 23 decembrie, iată că acum ne oferă spațiul și timpul pentru a începe să muncim la planurile noastre. Până pe 5 februarie, Mercur în Capricorn ne va face riguroși și selectivi. Nu ne vom pierde vremea cu discuții inutile. Vom fi atrași de eficiență. Nu ne vom întinde la vorbă mai mult decât este cazul. Acest tranzit este nemaipomenit pentru decizii serioase. Fără regrete!

Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel