Calendar astrologic 8-14 aprilie 2024: Eclipsă de Soare și conjuncție Marte-Saturn
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Luni avem a doua eclipsă din 2024. 

Luni, 8 aprilie, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în semnul Berbecului. O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Soarele și Luna se întâlnesc în primul semn al zodiacului, alături de Nodul Nord și Chiron. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință. Și cum de această dată avem și o eclipsă, putem spune că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră ca să lăsăm în urmă ce ne face rău și ce ne rănește.

Arhetipul Berbecului are și o resursă și o vulnerabilitate. Resursa este curajul, încrederea, forța, energia, iar vulnerabilitatea este furia sau frica. 

Ce o face specială pe această eclipsă? Faptul că este lângă Chiron. Iar orice este lângă Chiron, aduce și durere. Trebuie să îi atribuim mai multe valențe lui Chiron. În primul rând, frica de abandon și de respingere. Dar și durerea. Ea este inevitabilă, însă suferința este opțională.

Cu alte cuvinte, multe dintre începuturile din această perioadă vor avea un accesoriu: o durere care nu poate fi vindecată, dar care ne devine un instrument folositor în a face pași către o altă viață. 

Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 19 aprilie

Pe 10 și 11 aprilie vom avea o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Ciclul Marte-Saturn durează doi ani și setează o limită puternică, atât la nivel personal, cât și mondial.Marte este considerat Micul Malefic pentru că reprezintă agresivitatea, impulsivitatea, riscurile, repezeala, duritatea, separarea, ruperea. Saturn este Marele Malefic pentru că se ocupă de limite, austeritate, restricții, blocaje, întârzieri, exigență. În urma ciocnirii celor doi, vor apărea frustrarea și reziliența. Altfel spus, tot răul spre bine. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Vineri, 12 aprilie, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele în semnul Berbecului. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. Prioritizarea este cheia! Iar nerăbdarea va fi inamicul nostru principal. Graba strică treaba!

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel