Calendar astrologic 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Eclipsă de Soare în conjuncție cu Lilith
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Lilith va avea un rol important în ceea ce privește Eclipsa de Soare. Deci vor urma evenimente bizare.

Pe 30 septembrie, Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Astrele ne recomandă să încetinim, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete, fiind în semne de apă, ne invită să ne procesăm emoțiile înainte de a trece la acțiune. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. Și dacă ținem cont de faptul că Saturn este și retrograd, unii dintre noi chiar vor învăța ce este reziliența. 

Pe 1 octombrie, Mercur face o conjuncție cu Soarele din semnul Balanței. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. Discuțiile cu persoanele apropiate vor avea parte de momente bizare. Și cum această conjuncție va fi implicată în configurația Eclipsei de Soare, să ne așteptăm la reapariția unor subiecte pe care le-am tot amânat. 

Calendar astrologic octombrie 2024. „Urmează o lună foarte condimentată!”

Pe 2 octombrie, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. Acest eveniment are parte, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de conjuncția Mercur-Lilith. Deci va fi un stellium în semnul Balanței. Bineînțeles, că vorbim de un început, unul diferit, în ceea ce privește relațiile noastre. Mai ales cele personale. Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac. Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. Arhetipul Balanței se mai referă și la tot ce înseamnă estetică, frumos, artistic, echilibru, pace, diplomație și corectitudine în negocieri. 

Pe 4 octombrie, Venus din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Iubirea se îmbină în mod armonios cu pragmatismul și cu răbdarea. Venus în Scorpion vrea să fie foarte intensă și pasională, dar Saturn îi aduce aminte pe ce planetă trăim noi și că tot ce este autentic are nevoie de timp și muncă. Un aspect bun și pentru înțelepciune pe plan financiar. 

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Pe 6 octombrie, Mercur din Balanță va face un careu cu Marte din Rac. Graba strică treaba! Mai ales în comunicare. Vorbim fără să gândim și astfel se pot isca neînțelegeri sau scandaluri. Mercur în Balanță vrea să fie bine pentru toată lumea, dar Marte în Rac este prea sensibil și ia totul personal. Cei mai certăreți vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?