Calendar astrologic 30 octombrie-5 noiembrie. Saturn direct în Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Saturn se pregătește să își oprească retrogradarea. 

Scăpăm de intensitatea eclipselor din octombrie și așteptăm o perioadă mai așezată. Pe care ne-o va oferi staționarea lui Saturn în Pești. Dar știți cum este! Vrem liniște și pace, dar ne vom pierde răbdarea repede!

Iată principalele evenimente ale săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie!

Pe 31 octombrie, Venus din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină în mod pozitiv romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate. Fiind un trigon pe semne de pământ, îl putem folosi pentru găsi acele activități în care să îmbinăm utilul cu plăcutul. 

Beneficiile lui Venus în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent până pe 8 noiembrie

Pe 3 noiembrie, Soarele din Scorpion face o opoziție cu Jupiter din Taur. Soarele reprezintă energia conştientă, iar Jupiter expansiunea, dreptatea, moralul. Ne vom lupta pentru dreptate, pentru ce este moral, corect. S-ar putea să fim puși în ipostaze în care să fim nevoiți să facem compromisuri, mai ales pe plan financiar. Să nu uităm că axa Taur-Scorpion este una a resurselor. 

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 noiembrie

Pe 4 noiembrie, Venus din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem o pereche de ochelari roz pentru a-l vedea în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție. Proiectăm asupra partenerului dorințele noastre fără a-l iubi pentru tot ceea ce este. Opoziția, ca și careul dintre cele două planete, creează riscul de a ne lăsa (se)duși de vorbele pe care le auzim și vrem să le credem. Atenție dacă vreți să începeți relații în jurul acestei date, s-ar putea să fie un aspect nefavorabil acestora! 

Mercur din Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur. Discuțiile cu ceilalți ne vor provoca intelectul. Și astfel, vom avea idei geniale, strălucite, noncomformiste, care nu vor primi validarea imediată a celorlalți. Tocmai pentru că sunt diferite. De asemenea, noi putem fi împotriva unor propuneri originale. 

Previziuni Mercur în Scorpion. Prin ce schimbări vor trece toate zodiile până pe 10 noiembrie

Tot sâmbătă, Saturn își oprește retrogradarea în semnul Peștilor. Ceea ce înseamnă că aceia care au marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) vor primi o doză suplimentară de claritate și vo fi nevoiți să se maturizeze. Acceptarea este cea care le va aduce și clipe pe placul lor. Lui Saturn îi plac lucrurile simple și autentice. În niciun caz cele forțate și făcute de dragul altora. În plus, Saturn îți arată limitele tocmai pentru a-ți cunoaște atuurile, dar și defectele. 

Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel