Calendar astrologic 29 ianuarie-4 februarie 2024: Sextil Jupiter-Saturn și trigon Venus-Jupiter
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Următoarea săptămână stă sub semnul sextilului dintre Jupiter și Saturn.

Înainte de a menționa aspectele săptămânii ce urmează, vă reamintim că ne aflăm, în continuare, sub influența sextilului dintre Jupiter din Taur și Saturn din Pești

Acest aspect invită la seriozitate, răbdare, pragmatism, moderație, stabilitate și un optimism gradual.

Cei care încep proiecte în această perioadă vor vedea roadele mai târziu. 

Saturn și Jupiter nu sunt planete personale, ci transpersonale, dar sunt cele care aduc evenimente importante în viața noastră. Deci, prin locul în care ele trec prin harta noastră natală, ne pot aduce ceva. 

Jupiter era zeul zeilor, cel care oferă creșteri, oportunități, expansiune, toată zona de înțelepciune. Iar Saturn este Cronos, zeu al timpului, cel care se ocupă cu duritatea, cu profesionalismul, cu responsabilitatea, cu maturitatea. Când cei doi sunt într-un sextil, este un aspect favorabil pentru întreaga lume, nu doar la nivel personal.

Citește și Ce aduce sezonul VĂRSĂTORULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 19 februarie

Luni, 29 ianuarie, avem un trigon între Venus din Capricorn și Jupiter din Taur. Este unul dintre aspectele cele mai bune din astrologie. Conferă afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales, căci Capricornul vorbește despre pragmatism, iar Taurul despre resurse și satisfacerea simțurilor.

Vineri, 2 februarie, Mercur din Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

Sâmbătă, 3 februarie, Venus din Capricorn face un trigon cu Lilith din Fecioară. Sa ne amintim că Venus este feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența sau tot ce este reprimat în noi. Când între cele două există un aspect armonios, putem spune că știm să beneficiem de tot ce este mai bun din ce ne oferă acestea. Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență. 

Citește și 7 soluţii la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel