Calendar astrologic 28 august-3 septembrie. Lună Plină în Pești în conjuncție cu Saturn
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni săptămâna 28 august-3 septembrie. 

Pe 28 august, Mercur retrograd face o Conjuncție cu Pallas în semnul Fecioarei. Mercur guvernează comunicarea în toate formele sale, inclusiv vorbirea, scrisul, ascultarea și exprimarea în general. În același timp, este asociat cu învățarea, înțelegerea și analiza informațiilor, adaptabilitatea și capacitatea de a comunica cu alții. Prin urmare, Mercur joacă un rol semnificativ în modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru.

Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine. Pallas reprezintă și folosirea inteligenței și a înțelepciunii. 

Mercur, gândirea pe termen scurt, se întâlnește cu Pallas, gândirea pe termen lung/strategia, în semnul logicii. Deci este un aspect nemaipomenit pentru a relua idei mai vechi astfel încât să le dăm viață.

Pe 30 august, Pallas din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Uranus vorbește despre instabilitate, noncomformis, genialitate și rebeliune. După cum precizam și mai sus, Pallas era zeița strategiei și a planificării, avea rol în războaie. Taurul este semnul resurselor.  Fecioara reprezintă organizarea. Deci trigonul dintre cei doi aștri vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

Pe 31 august, avem a două Lună Plină din august, din 2023. Doar că de data aceasta, va fi în conjuncție cu Saturn. Luna reprezintă lumea emoțiilor, iar Saturn duritatea. Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. Când îi vedem pe cei din jurul nostru obținând succesul, nu ne dăm seama prin ce au trecut ca să ajungă acolo. Este mult mai mult decât ceea ce vedem noi. Acest eveniment îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Pe 2 septembrie, astrele ne mai pregătesc o surpriză! Un careu între Vesta din Gemeni și Neptun din Pești. Vesta este reprezentarea divină a flăcării din interiorul nostru, dar și ideea care ne face să înțelegem modul în care ne simțim în raport cu familia și casa noastră. Mai mult, este inspirația din interior, care ne face să mergem mai departe. Este o flacără a ambițiilor și a dorinței, care au capacitatea să ne facă să continuăm, într-o lume cu multe greutăți. Poate fi și bucuria pe care o simțim în momentul în care ni se îndeplinește un vis sau un anumit obiectiv.

Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganţei, a artei sufletești și a vindecării profunde care începe atunci când ne întrebăm: „Există posibilitatea unei alte căi?” Capacitatea noastră de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației. Este o planetă indigo, ce ne împinge spre extinderea granițelor.

Când Vesta face un careu cu Neptun, mai ales pe semne mutabile, s-ar putea să nu mai credem atât de mult în valorile noastre. Vom avea tendințe către escapism. Și ne va fi greu să ne facem o rutină. Spre finalul săptămânii, astrele vă recomandă să nu vă ocupați de proiecte îndrăznețe. 

Citește și Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel