Calendar astrologic 26 februarie-3 martie: Conjuncție Soare-Mercur-Saturn în Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrele ne vor mai serioși în zilele ce urmează.

Pe 27 februarie, Marte din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Careul este un aspect negativ în astrologie. Poartă și numele de cuadratură și este un aspect care se formează atunci când două planete se află la o distanță de 90 de grade una față de cealaltă. Cuadraturile sau careul indică, în cea mai mare majoritate, tensiune sau probleme care trebuie să fie depășite, dar și schimbări radicale ce pot avea loc. Ne pot da uneori planurile peste cap. Marte din Vărsător vrea să facă lucrurile într-un mod revoluționar, să schimbe status-quo-ul. Iar Jupiter din Taur este destul de conservator și rigid. Tensiunea dintre cele două poate produce mult exces de zel. Cei care vor resimți serios acest aspect sunt cei care au marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Pe 28 februarie, avem o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn în semnul Peștilor. Acest aspect ne obligă să devenim realiști, să nu mai evadăm, să nu mai fugim de problemele noastre. Și să le acceptăm, după care să învățăm să le procesăm într-un mod matur. Cu toții vom resimți epuizare mentală, lipsă de încredere, apăsare sufletească. Dar un lucru este cert: este o zi bună pentru decizii pe termen lung. 

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Pe 29 februarie, Mercur din Pești face un sextil cu Jupiter din Taur. O zi bună pentru a-ți expune emoțiile și stările.  Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Pe 3 martie, vine rândul lui Venus din Vărsător să facă un careu cu Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Cert este că Taurii, Lei, Scorpionii și Vărsătorii vor fi obligați să aducă un plus de prospețime în relațiile personale. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel