Calendar astrologic 26 august - 1 septembrie 2024: Mercur își termină retrogradarea
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânale. Ne apropiem de oprirea retrogradării lui Mercur. 

Marți, 27 august, Venus din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Un aspect potrivit pentru a îmbina utilul cu plăcutul, mai ales pe plan amoros. Astrele ne încurajează să încurajăm schimbările, să fugim de efectele blazării și să prețuim detaliile atunci când facem o bucurie persoanei iubite. 

Joi, 29 august, astrele ne-au pregătit patru evenimente, două majore și două minore. 

Venus din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem ochelari roz pentru a-l vedea pe partener în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție.Ar fi bine să fim atenți la felul în care îi vedem pe cei de care suntem atrași și să nu ne lăsăm conduși doar de instinct, căci s-ar putea să fim sub vraja lui Neptun. Atenție dacă vreți să începeți relații în jurul acestei date, s-ar putea să fie un aspect nefavorabil acestora! 

Previziuni astrale prima jumătate a lunii SEPTEMBRIE 2024. Cum încep toamna cele douăsprezece zodii?

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Leului. Va mai sta în acest semn până pe 9 septembrie, când se va întoarce în Fecioară. Și cum va relua careul cu Uranus, trebuie să avem mare grijă la declarațiile pe care le vom face. Mercur semnifică vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Câteodată și dramatic. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi.

Venus își începe tranzitul în semnul Balanței, care va dura până pe 23 septembrie. În următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, pe plan amoros sau financiar, însă e posibil ca aparențele să fie înșelătoare. Fiind vorba despre diplomație, adevăratele gânduri, păreri și intenții pot fi cu ușurință ascunse în spatele unui zâmbet. Așadar, chiar dacă avem în față o energie a feminității și a frumuseții, e posibil să ne aflăm și în fața uneia a ezitării și a nehotărârii. Venus, Micul Benefic, va avea parte și de un trigon cu Jupiter, Marele Benefic, pe 15 septembrie. 

Venus în Balanță, din 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Tot joi, Venus din Balanță face un trigon cu Pluto retrograd din Vărsător. Acest aspect aduce profunzime și intensitate deosebită sentimentelor și oricărei pasiuni. Deși acest aspect este în teorie unul favorabil, are și o latură întunecată. De ce? Pentru că predispune și la lupte de putere, gelozie și control asupra persoanei iubite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel