Calendar astrologic 25 septembrie - 1 octombrie: Lună Plină în Berbec
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmază câteva zile destul de intense. 

Pe 25 septembrie avem un trigon între Mercur din Fecioară și Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. Mercur a mai făcut acest aspect și când era retrograd, mai exact pe 10 august. Deci ați putea relua unele idei apărute atunci pentru a le materializa sau pentru a le comunica. Acum aveți mai mult curaj. 

Nu uitați că Jupiter în Taur vorbește despre câștig, productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ori, când avem un aspect armonios, între cele două planete, trebuie neapărat să ne materializăm gândurile. 

Citește și Horoscop 2023 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac: Un Octombrie de Redescoperire și Transformare

Pe 29 septembrie avem Lună Plină în semnul Berbecului. Luna Plină în Berbec, un eveniment astrologic la fel de intens precum sună, iar efectele vor fi resimţite peste tot în aspectele vieţii noastre, indiferent de semnul nostru. Va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim. Luna Plină reprezintă apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate și de acceptare. Berbecul ţine foarte mult la identitatea proprie, la cine este el. Berbecul e precum copilul care face primii paşi. Pleacă. Rupe. Se aruncă. Începe chestii pe care poate alţii nu au acelaşi curaj să le înceapă. Cei care vor resimți serios această Lună Plină sunt cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Tot vineri avem și un careu între Venus din Leu și Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Să nu vă mire dacă unii dintre cunoscuți vă vor anunța că au luat, în sfârșit, decizia de a se despărți/divorța. Cert este că nimic nu va fi bătut în cuie. De asemenea, careul dintre Venus și Uranus va dori să ne arate câtă instabiltate există în domeniul financiar. Așa că atenție la cheltuieli!

Pe 30 septembrie, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară.

Vezi și Horoscop 2023 Octombrie Zodii: Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

pixel