Calendar astrologic 22-28 ianuarie 2024: Venus în Capricorn și Lună Plină în Leu
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Perioada următoare este destul de încărcată din punct de vedere astrologic. 

Pe 23 ianuarie, Venus intră în semnul Capricornului, unde va sta până pe 16 februarie. Urmează o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de acelea vechi sau cele aflate la început de drum.Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională. Acest tranzit va influența și zona financiară. Adică vom deveni mai reticenți la a cheltui bani pe lucruri inutile. 

Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Un eveniment care poate aduce decizii pentru cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. În plus, Soarele este în conjuncție cu Pluto, deci am putea spune că vor fi schimbări radicale. Careul cu Jupiter aduce inițial neliniște și exces de zel inițial. Această Lună Plină vorbește despre cât de mult îmi pasă de mine versus cât de mult îmi pasă de ceilalți.

Îți recomandăm Calendar Fazele Lunii 2024.

Pe 27 ianuarie, Mercur face conjuncție cu Marte în semnul Capricornului. Mercur se ocupă de comunicare, de idei, de gesturi. Marte este reprezentantul luptei, al agresivității, al energiei. Cu alte cuvinte, vor exista câteva riscuri, atât la nivel individual, cât și mondial. Conjuncția Mercur-Marte este bună pentru a lua decizii, pentru a găsi soluții instante sau pentru studiu/examene. Dar pe plan personal poate fi o mare problemă. Micile neînțelegeri se pot transforma în ceva greu de controlat. 

Marte în Capricorn până pe 13 februarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Tot vineri, Venus din Capricon face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect bun pentru a ne cântări cu atenție sentimentele. Adică să ne dăm seama că relațiile nu se contruiesc doar pe baza astracției, ci pe baza compatibilității. Este nevoie de seriozitate și responsabilitate în zona amoroasă. 

În plus, avem și careul dintre Soarele din Vărsător și Jupiter din Taur. Ce poate aduce un careu între cei doi aștri? Optimism forțat, exces de zel, mândrie. Ego-ul nostru va fi testat. Vom avea nevoie de moderație. Cei care vor resimți din plin acest aspect vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Pe 28 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să schimbe strategia financiară pentru 2024. 

Vezi și Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel