Calendar astrologic 2-8 septembrie 2024: Lună Nouă în Fecioară și conjuncție Lilith-Nodul Sud
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni astrale. Prima săptămână din septembrie este foarte aglomerată din punct de vedere astrologic. 

Pe 2 septembrie, Pluto retrograd se întoarce în Capricorn. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008. În perioada 2023-2024, Pluto a avut un du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. Dar, acum, va avea ultima vizită în al zecelea semn zodiacal până în 2255! Pluto este planeta transformărilor radicale. Semnele cardinale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor avea adevărate lupte de putere între 2 septembrie și 19 noiembrie. Lui Pluto nu îi plac deloc jumătățile de măsură și blazarea.

Pe 3 septembrie, avem Lună Nouă în semnul Fecioarei. Ziua potrivită pentru curățenie, la propriu și/sau la figurat. Arhetipul Fecioarei este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Luna Nouă ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea. Un eveniment prielnic pentru zodiile de pământ(Taur, Fecioară, Capricorn). 

CINCI lucruri pe care trebuie să le știm despre luna septembrie din punct de vedere astrologic

Pe 4 septembrie, avem de-a face cu mai multe evenimente. Toamna se numără bobocii, nu?

Marte din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Riscul de înșelăciune va fi destul de crescut, atât pe plan personal, cât și individual. Deci nu vă lăsați păcăliți! Proverbul “Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard” va fi mai prezent în viețile noastre ca nicicând. Ne va fi greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. Speculațiile vor fi la tot pasul. Cei mai afectați de acest aspect vor fi următorii: Gemeni. Fecioară, Săgetător, Pești. 

După care, Marte iese din Gemeni și intră în Rac, unde va sta până pe 4 noiembrie. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul emoțiilor și atașamentului. Marte intră într-un semn de apă și nu unul prielnic lui. Zodiile cele mai afectate: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Se vor simți presate să treacă la treabă și dacă nu vor reuși să își gestioneze furia, vor crea adevărate furtuni, mai ales în sânul familiei. Să nu uităm că Marte va fi și retrograd în Rac, începând cu 6 ianuarie 2025. 

Tot miercuri, Venus din Balanță se întâlnește mai întâi cu Lilith și pe urmă cu Nodul Sud. Ce vrea Venus? Iubire și frumusețe. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea arhetipul Balanței? Relații, pace și echilibru. Bineînțeles că întâlnirea lor deschide noi punți către negocieri, unele diferite față de cum eram obișnuiți. 

Iar conjuncția cu Nodul Sud vorbește despre unele tipare pe care le avem pe plan relațional. Așa că unii s-ar putea să își dea seama că au intrat în relațiile pe care nu și le doresc pe bune. 

Pe 6 septembrie, Lilith face o conjuncție cu Nodul Sud în Balanță. Atât Lilith, cât și Nodurile Lunare, depind de Lună, astrul emoțiilor. Iar acest aspect ne inhibă serios manifestarea sănătoasă a trăirilor noastre. Este posibil să ne detașăm de tot de emoții. Și să facem alianțe destul de nonconformiste. 

Tot vineri, Mercur din Leu face din nou careul cu Uranus. Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Pe 8 septembrie, Soarele din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Vom avea un final de săptămână copleșitor, epuizant și lipsit de bucurii. Așa că faceți tot posibilul să nu vă încarcați programul!

30 de afirmații de succes pentru Luna Nouă în Fecioară. Profită la maximum de energia acestui eveniment!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel