Calendar astrologic 2-8 octombrie. Lilith în Fecioară și Mercur în Balanță
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie. Marte se apropie de Nodul Sud din Balanță. 

Luni, 2 octombrie, vom avea o opoziție dintre Mercur din Fecioară și Neptun din Pești. Mercur reprezintă gândirea, iar Neptun se ocupă cu ce este irațional. Când cele două se așază față în față, ne vom confrunta cu incapacitatea de a distinge clar realitatea de nonrealitate. Minciuna de adevăr. Vom avea un blocaj mental. Vrem nu vrem, vom născoci mici minciuni sau le vom crede pe ale celorlalți. Da sau nu. Această opoziție o poți înțelege cel mai bine în acele momente în care o persoană îți spune ceva, tu îi arăți că o crezi când de fapt o bănuiești de multe fărădelegi. Și începi să te gândești la toate teoriile posibile și imposibile, fără a avea însă un temei logic. Mintea ta este incapabilă să se debaraseze de multe dintre informații inutile care te bombardează permanent. Social media, mass-media, reclame. Și când se întămplă asta, nu mai știi ce să crezi cu adevărat. 

Există riscul unor decepții, dezamăgiri și clipe de confuzie. Și nu uita de faptul că poți fi atât Mercur, cât și Neptun. Adică și tu, la rândul tău, poți transmite informații eronate. Nimeni nu este scutit. Mai ales dacă ai în astrogramă marcaj puternic de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Noi, oamenii, credem că unele minciuni sunt nevinovate. Așa o fi, cine știe! 

Ai citit HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE?

Marți, 3 octombrie, Lilith intră în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024. După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. 

Mercur din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Vom comunica într-un mod profund, cu aplomb și cu pasiune. Vom fi destul de convingători mai ales la locul de muncă. Acest aspect oferă un mental curios și dornică de dedesubturi. Ne vom comporta precum niște detectivi. Iar cuvintele vor primi putere. 

Horoscop Chinezesc pentru 2024, Anul Dragonului de Lemn. O privire internațională amănunțită

Joi, 5 octombrie, Mercur intră în Balanță. Mercur este planeta comunicării, intelectului, memoriei și transportului. Semnul în care se află Mercur în astrogramele noastre influențează toate aceste trăsături. Mercur este planeta minții guvernează modul în care noi înțelegem lumea și locul nostru în ea. Intrarea lui Mercur în Balanță aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win.

Tot joi, Marte formează o conjuncție cu Nodul Sud, în semnul Balanței. S-ar putea să simțim un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește. Orice aspect al unei planete personale cu Nodus Sud vorbește despre un dezechilibru. Marte vorbește despre furie și agresivitate, dar arhetipul Balanței se referă la diplomație. 

Duminică, 8 octombrie, Marte din Balanță formează un careu cu Pluto din Capricorn. Este esențial să ne amintim să folosim puterea noastră în mod responsabil. Acest aspect ne poate aduce la suprafață sentimente intense, provocându-ne să alegem între dominare și colaborare. Atenție la tendințele distructive!

Săptămâni de foc pentru PATRU zodii. Efectele Lunii Pline și ale Eclipsei de Soare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel