Calendar astrologic 17-23 iunie 2024: Lună Plină în Capricorn și Solstițiul de vară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. În zilele următoare, vom face tranziția de la energia Gemenilor la cea a Racului. 

Pe 17 iunie, Mercur și Venus intră, în tandem, în semnul Racului. 

Cu Mercur în Rac, tranzit care va dura până pe 2 iulie, vom face în așa fel încât emoțiile și raționalul să lucreze împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa excelent. Vom deschide cufărul amintirilor permanent. Vom apela și la șantaj emoțional sau victimizare. 

Cu Venus în Rac, până pe 11 iulie, vom aprecia loialitatea, armonia, atașamentul. Siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Și ne vom îngriji mai mult de estetica locuinței, dar și de îmbunătățirea relației cu familia. 

Pe 20 iunie, Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Un aspect nemaipomenit pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Există riscul (auto)dezamăgirii, înșelăciunii și al pierderii controlului. Este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație. 

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

În aceeași zi, avem Solstițiul de vară/Soarele intră în Rac. Din punct de vedere astrologic, solstițiul de vară se petrece în aceeași zi cu începutul sezonului Racului. Vom căuta siguranța în absolut orice domeniu și să petrecem mai mult timp în preajma familiei. Practic, din punct de vedere astronomic, abia acum începe vara, acest moment fiind sărbătorit în mod diferit pe tot globul.

Pe 21 iunie, Mercur din Rac face un sextil cu Marte din Taur. Vom avea mai mult curaj în a ne comunica emoțiile. Și vom găsi metoda cea mai potrivită de a fi convingători prin discurs. 

Pe 22 iunie, avem Luna Plină în semnul Capricornului. Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Un moment foarte bun pentru a lua decizii radicale și să nu ne mai uităm în trecut. Să rupem unele atașamente care nu ne mai aduc nimic bun. 

Potențial de creștere pentru Taur, Leu și Fecioară. Pierderi pentru Scorpion și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel