Calendar astrologic 16-22 septembrie 2024: Eclipsă de Lună și Echinocțiul de toamnă
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ne așteaptă o săptămână plină de evenimente!

Pe 17 septembrie, Marte din Rac face un careu cu axa Nodurilor Lunare Berbec-Balanță. Vom simți un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Din păcate, într-un mod dezechilibrat/exagerat. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 18 septembrie, vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Pești. Eclipsa are parte de un aspect nu tocmai benefic: conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce haos serios și momente în care vom simți că pierdem controlul. Conjuncția mai are darul de a scoate la suprafață fricile cele mai profunde. Chiar dacă părea grea și încărcată de emoții contradictorii, oferă, de asemenea, o oportunitate serioasă pentru cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de introspecție.

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Tot miercuri, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Adică un meci de box între planeta mentalului și cea a limitărilor. Rezultatele? Întârzieri, blocaje, neînțelegeri. Vorbele dor și vor rămâne în mintea noastră pentru mult timp. Deci trebuie să avem mai mare grijă la declarații sau replici. 

Pe 19 septembrie, avem două aspecte ale Soarelui din Fecioară. Opoziția cu Neptun din Pești nu ne va permite să fim foarte disciplinați. Anxietatea poate pune stăpânire chiar și pe cei mai riguroși oameni. Există riscul de înșelăciune, dezamăgire și dizolvare a energiei. De aceea, este recomandabil să fim atenți la evenimentele în care ne implicăm. Trigonul Soarelui cu Uranus din Taur cere să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Pe 21 septembrie, Mercur din Fecioară face un careu cu Jupiter din Gemeni. Spunem multe, dar de fapt nu spunem nimic. Vom avea tendința de a fi foarte critici și exigenți. Nu ne convine nimic și emitem repede prejudecăți. Bineînțeles, excesul de zel din comunicare poate avea și efecte secundare. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Duminică, 22 septembrie, va fi o zi plină. 

Vom începe cu trigonul dintre Soarele și Pluto. Care încheie Sezonul Fecioarei. Vom îmbina utilul cu plăcutul. Vom căuta acele activități de care să ne ocupăm cu obstinație. Mai ales pe plan profesional. Ne vom da seama că dorim putere și control asupra rutinei. Bineînțeles, este nevoie și de eficientizare susținută.  

În al doilea rând, vom avea Echinocțiul de toamnă/Soarele intră în Balanță. Din punct de vedere astronomic, trecerea la toamnă are loc odată cu echinocțiul de toamnă, moment în care ziua este egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ. Sezonul Balanței este cel al esteticului, al relațiilor, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un careu cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). De altfel, aceștia se și pregătesc de două eclipse, pe 2 și 17 octombrie, care le vor aduce evenimente semnificative. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel