Calendar astrologic 15-21 ianuarie 2024: Pluto intră în Vărsător
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează un eveniment istoric din punct de vedere astrologic. 

Luni, 15 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne punem imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. Aspectul potrivit pentru prima zi a săptămânii!

Pe 18 ianuarie, Mercur intrat recent în Capricorn face un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem.

Pe 19 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur, ambele fiind în mers direct de data aceasta. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Și cum avea de-a face cu un trigon pe semne de pământ, vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. 

Previziuni astrale prima jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Pe 20 ianuarie, Soarele intră în Vărsător. Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. Vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou, neconvențional.

Tot sâmbătă, Venus din Săgetător va face un careu cu Neptun din Pești. Ca de fiecare dată vă atragem atenția acestui aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii!

Iar, duminică, 21 ianuarie, Pluto revine în Vărsător! Vărsătorul este semnul umanității, al oamenilor, al societății, al progresului. Reprezintă și invenții, inovații și tehnologie. Pluto înseamnă regenerare, iar intrarea acestei planete în semnul Vărsător va aduce efecte profunde la nivel personal și mondial. Va transforma societăți întregi. Urmează să publicăm pe Astrosens.ro mai multe articole despre acest eveniment istoric. 

Previziuni astrale prima jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel