Calendar astrologic 15-21 aprilie 2024: Marea Conjuncție Jupiter-Uranus
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ne apropiem de cel mai important eveniment din 2024: conjuncția dintre Jupiter și Uranus. 

Pe 15 aprilie, Mercur retrograd face o conjuncție cu Chiron în semnul Berbecului.

Atunci când aceștia se întâlnesc, mai ales în primul semn al zodiacului, nu mai putem să ţinem furia, ci o dăm pe din afară prin vorbe şi vorbele acestea dor. Vor durea ca niciodată. Chiron aduce tot timpul o formă de durere, de neacceptare și de respingere. Vocea noastră interioară ne-ar putea face mult rău. Însă, în același timp, acest aspect ne poate ajuta să ne dăm seama că avem nevoie de mai multă blândețe. De la noi în primul rând. 

Pe 19 aprilie, Mercur retrograd din Berbec va face o conjuncție cu Venus. Vorba dulce mult (re)aduce! O zi nemaipomenită pentru a ne declara sentimentele, mai ales dacă le-am ținut secrete mult timp. Mulți își vor contacta, mai ales online, foști parteneri. Reușim să găsim cele mai potrivite cuvinte atunci când trebuie să convingem pe cineva de ceva. Comunicarea este una plăcută.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Marte din Pești va face un sextil cu Jupiter din Taur. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Inspirația va fi urmată de fapte și acțiuni. Vei găsi soluții la problemele tale, dar nu într-un mod rațional. În plus, vom fi mai competitivi. 

Tot vineri, Soarele trece în semnul Taurului, unde va rămâne pentru aproximativ o lună. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Sezonul Taurului de anul acesta este unul special pentru că beneficiază și de Marea conjuncție Jupiter-Uranus. 

Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii!

Pe 20 aprilie, Marte din Pești face un sextil cu Uranus din Taur. Astrele ne încurajează să ne urmăm intuiția atunci când aceasta ne spune să facem o schimbare, fie ea cât de mică într-un domeniu. Este nevoie de prospețime.

Pe 21 aprilie are loc Marea Conjuncție Jupiter-Uranus în semnul Taurului. Este unul dintre acele evenimente care va schimba lumea, mai ales din punct de vedere financiar. Multe dintre obiceiurile vechi vor fi zguduite și nu degeaba. Ci pentru a face loc altora mai potrivite pentru vremurile actuale. Când această conjuncție are loc, apar idei geniale și schimbări nemaiîntâlnite, dar și evenimente care pe moment nu ne plac.

Surprize neplăcute din partea lui Mercur retrograd pentru PATRU zodii. Vor face față agitației?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel