Calendar astrologic 14-20 august: Lună Nouă în Leu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămâna 14-20 august. Urmează o Lună Nouă în semnul Leului!

Pe 15 august avem un careu între Soarele din Leu și Uranus din Taur. Acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri. Și nici să vă opuneți schimbărilor. Bineînțeles că vom dori să știm dacă acest aspect este bun sau rău. Lui Uranus îi place să ne ia prin surprindere. Ce-i drept, careul reprezintă o tensiune interioară. Deci am putea spune că, de fapt, noi avem nevoie de un crâmpei suplimentar de libertate. 

Pe 16 august, avem Luna Nouă în Leu. De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus din Taur. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Să ne reluăm pasiunile. Cei care pot beneficia serios de această fază a lunii sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Tot miercuri avem și un trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur. Ingredientul necesar pentru a obține o victorie este libertatea. Cu cât avem mai multă flexibilitate în acțiunile noastre, mai ales la serviciu, cu atât vom atinge mai multe obiective. Tendința principală va fi aceea de face schimbări, puțin excentrice pentru cei de lângă noi. Însă cum aspectul se petrece pe semne de pământ, cu siguranță că nu vom risca într-un mod exagerat. Vă recomand să vă regândiți rutinele. 

La finalul săptămânii, Venus retrogradă din Leu se apropie de careul cu Jupiter din Taur. Veți observa o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități!

Citește și: Predicția Danielei Simulescu s-a adeverit încă o dată! Legătura dintre măsurile fiscale pe care vrea să le ia Guvernul și spusele astrologului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel