Calendar astrologic 12-18 februarie 2024: Venus și Marte intră în Vărsător
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. După Luna Nouă de pe 10 februarie, iată că vom avea de-a face din nou cu un stellium în Vărsător. 

Pe 13 februarie, Marte intră în Vărsător. Marte reprezintă energia masculină, încrederea, lupta, curajul, pasiunea, ambiția. Dar și furia. Marte te împinge de la spate, nu te lasă să bați pasul pe loc. Arhetipul Vărsătorului vorbește despre progres, originalitate, inovație, toleranță și umanitate. Marte în Vărsător nu ascultă de nimeni și de nimic. Poate schimba lumea, să o facă mai bună, însă cu un strop suplimentar de anarhie. Marte vine să accelereze toate inițiativele lui Pluto din același semn, legate de tehnologie. 

Marte în Vărsător. O viziune asupra viitorului: Revoluție fără arme, doar cu tehnologie

Nici nu intră bine Marte în Vărsător, că face conjuncția cu Pluto. Acest aspect poate aduce pasiuni puternice, dar și decizii la nivel internațional care ne vor schimba viețile. Lupta pentru putere nu va mai fi cea clasică. Cei cu marcaj fix în astrograma natală vor fi cei mai afectați: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot marți, avem un sextil între Venus din Capricorn și Neptun din Pești. Putem spune despre acest aspect că are două tăișuri. Venus se dizolvă și ne face mai iertători, generoși, creativi. Însă ne poate da și tendința de a fantaza, mai ales în plan amoros. Sau de a evada într-o lume de vis, total diferită de realitate. 

Pe 16 februarie, vine rândul lui Venus să intre în Vărsător. Acest tranzit reprezintă o expresie a iubirii și a valorilor care se abate de la normele tradiționale, îndreptându-se către o formă de afectivitate liberă, deschisă și revoluționară. La prima vedere, acest tranzit ne poate face să fim percepuți ca fiind detașați. Dar această detașare nu trebuie confundată cu lipsa de interes. Definirea unei relații nu se bazează pe etichete, ci pe calitatea conexiunii și a înțelegerii reciproce.

Venus va face imediat și conjuncția cu Pluto. Aici pot apărea obsesii, mai ales atunci când vine vorba de iubire sau bani. Dorințele vor fi destul de puternice, pasiunile fără limite. 

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Gândirea și comunicarea noastră vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel