Calendar astrologic 11-18 septembrie. Lună Nouă în Fecioară și Mercur direct
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Înainte de staționarea lui Mercur, s-ar putea sa avem câteva încurcături. 

Pe 11 septembrie avem o conjuncție între Venus directă și Juno în semnul Leului. Venus o reprezintă pe Afrodita, zeița ce se ocupa cu feminitatea, frumusețea, plăcerile, iubirea și relațiile. Juno este zeița a instituției căsătoriei, dar și o protectoare îndârjită a femeilor. Poziționarea lui Juno în astrograma ta natală te poate face să înțelegi ce cauți la un partener de viață dar și la ceea ce te face să rămâi lângă cineva, pe termen lung. Alăturarea celor două poate fi scandaloasă inițial. Venus vrea iubire cu orice preț, Juno apreciază relațiile oficiale. În mitologie, Juno chiar o invidia pe Afrodita. Dar conjuncția dintre cele două ne poate ajuta să alegem cu capul atunci când intrăm într-o relație afectivă. O zi bună și pentru alianțe noi în zona de afaceri. 

Tot luni, Ceres din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Vom avea tendința de a nu respecta limitele celorlalți. Din dorința noastră de putere și control sau din frica de a pierde, vom încerca să îi ajutăm cu forța, să îi obligăm să facă ce vrem noi. Se pot dezvolta chiar obsesii. Acest aspect îi va influența mai ales pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). 

Pe 15 septembrie, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Fecioarei. Arhetipul Fecioarei aduce ajustări și îmbunătățiri, dar ne poate face și critici și exigenți, accentuând anxietatea. Vom fi înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut, evaluând eforturile și rezultatele în termeni clari și tangibili, dorind să maximizăm beneficiile cu o investiție minimă. Până pe 9 octombrie, când va părăsi semnul contaminat, vom avea ocazia să ne acceptăm greșelile și să le corectăm. Să găsim cele mai bune soluții. Am putea spune că suntem încurajați să gândim mai simplu și să acționăm în mod practic. 

Vineri mai avem și Luna Nouă în semnul Fecioarei. Când vorbim de Lună vorbim de energia inconștientă, de ce anume avem în lumea noastră lăuntrică. Acest fapt face ca noi să putem acum să o luăm de la capăt sau să ne punem anumite intenții. Evenimentul ne vorbește și despre economie, sustenabilitate, detoxifiere și minimalism. Putem învîța să trăim cu mai puțin, să mâncam mai eficient, să nu mai distrugem mediul și să apreciem resursele pe care le avem, respectându-le și renunțând la a le mai risipi. Și cum Luna Nouă va fi in trigon cu Uranus, poate este cazul să schimbăm ceva din rutină. 

Pe 17 septembrie, Venus din Leu reface careul cu Jupiter din Taur, de această dată în mers direct. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

Citește și Toamna misterioasă cu Lumină pentru LEU, TAUR și GEMENI, umbre pentru FECIOARĂ ȘI SCORPION

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel