Calendar astrologic 1-7 aprilie 2024: Mercur retrograd și Venus în Berbec
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Urmează o săptămână dinamică din punct de vedere astrologic. 

Nu uitați că ne aflăm, în continuare, în sezonul Eclipselor! Prima a avut loc pe 25 martie, iar următoarea pe 8 aprilie.

Evenimentele dintre două eclipse marchează începutul unui proces complex de schimbare și evoluție. Astfel, ceea ce se întâmplă acum în viețile noastre nu este simplu, ci este menit să ne conducă spre o mai mare înțelegere a noastră și a direcției pe care vrem să o luăm în viață. Cu alte cuvinte, vă invităm să acordați atenție suplimentară vieții până pe 8 aprilie. Nimic nu va fi întâmplător!

Astrologia relațională. Cum se evaluează compatibilitatea și armonia dintre două persoane?

Marți, 2 aprilie, Mercur începe retrogradarea în semnul Berbecului, care va dura până pe 25 aprilie, însă efectele se vor întinde și în primele două săptămâni din mai.

Mercur reprezintă vocea și mintea noastră. Berbecul este arhetipul curajului și al furiei. Și când avem o mișcare retrogradă în primul semn al zodiacului, ne vom confrunta cu multe greșeli din cauza nerăbdării, dar și cu momente de lașitate din partea persoanelor la care nu ne-am fi așteptat.

Bineînțeles, ca orice retrogradare a lui Mercur, și aceasta va provoca destule încurcături, amânări sau anulări. Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Miercuri, 3 aprilie, avem o conjuncție între Venus și Neptun în semnul Peștilor.

Această alăturare poate crea idealuri exagerate în domeniul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis sau de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai romantice aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea adevărate decepții amoroase. 

Cum ne conectăm cu propriul suflet? Un ritual la care poți apela oricând, pentru mulțumire și recunoștință

Vineri, 5 aprilie, Venus intră în semnul Berbecului, unde va sta până pe 29 aprilie. Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Ne aprindem destul de repede, din punct de vedere amoros, și s-ar putea să ne stingem cu o viteză impresionantă. 

Sâmbătă, 6 aprilie, Venus din Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. Suntem mai încrezători atunci când ne declarăm sentimentele. Partenerul vede asta și apreciază că devii responsabil de propriile fapte. De altfel, te implici ca nimeni altul în relație. Te deschizi, devii mai vulnerabil și deci mai onest față de persoana iubită.

Vârstele planetare și evoluția individului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel