Călătoria către maturitate și încredere. Impactul MAJOR al lui Saturn în mers direct pentru zodia Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum te încurajează Saturn dacă ești zodia Pești? Dar ce lecții îți oferă? Ai în vedere aceste recomandări, valabile până în vara acestui an.

Saturn este în mers direct până la data de 29 iunie 2024. Ulterior, va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie.

Cu acest tranzit, fiecare semn din zodiac va primi lecții valoroase în diverse arii ale vieții.

De fapt, Saturn îi îndeamnă pe toți nativii zodiacului să analizeze cu mai multă seriozitate fiecare structură fundamentală din viața acestora.Totodată, vrea ca noi toți să ne redefinim limitele și să punem bazele unor fundații solide.

Mai mult, Saturn în mers direct aduce nu doar așteptări, ci și nevoia de responsabilitate și autodisciplină. Cere fiecărui nativ să abordeze cu mult curaj provocările care se ivesc și să preia controlul asupra propriei vieți.

Tot Lordul Karmei oferă un moment propice pentru a învăța din experiență, pentru a aduce ordine în prezent și nu în ultimul rând, pentru a planifica un viitor mai sigur.

Un semn de pământ va avea un an de acțiune și reflecție. Cine va trage lozul câștigător?

Saturn în mers direct pentru zodia Pești/Ascendent în Pești

La tine, Saturn este în mers direct în prima casă a horoscopului.

Prima casă începe zodiacul și acoperă toate primele impresii. Orice 'locuiește' în această casă te ajută să înțelegi cum te percep oamenii din jurul tău. Este numita si Casa Ascendentului.

Așadar, te afli într-un moment care te lasă să te dezvolți din punctul de vedere al maturității. Poți să capeți abilitați de lider.

Rolul lui Saturn în cele cinci etape ale doliului. Interviu EXCLUSIV cu Alexandru Păunescu

De altfel, Saturn îți aduce oportunitatea de a îți concentra atenția asupra dezvoltării tale personale, dar și a încrederii în propria persoană. 

Cu Saturn în prima casă a horoscopului, primești o energie care iți influențează în mod direct identitatea, dar și modul în care te prezinți în lume. Lordul Karmei te încurajează să iei unele masuri concrete, pentru a te transforma într-un lider matur și încrezător în propriile forțe.

Profită de acest tranzit ca să îți dezvolți abilitățile de comunicare, asumarea unui rol de lider sau învățarea și adaptarea la provocările vieții, folosind o abordare mai matură.

Saturn vrea să reții că această maturitate și încredere nu vin din neant, ci necesită disciplină, dar și ceva efort. Este momentul oportun să te concentrezi pe dezvoltarea personală, să îți înțelegi limitele, dar să lucrezi asupra lor într-o manieră conștientă.

Tot Saturn este cel care te poate provoca să iți asumi responsabilitatea pentru sănătatea ta. Vrea să ai mult mai multa grijă de corpul tău. Pe scurt, învață să ai un stil de viață mai sănătos.

Dezvoltă-te și alege doar manierele care te reprezintă cu adevărat. Fii autentic și rezolvă lucrurile doar în modul în care îți reflectă cu adevărat valorile.

Poți să citești și: Transformare și consolidare! Impactul semnificativ al lui Saturn în mers direct pentru zodia Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel