Blândețe și confort sau Revoluție? Venus și Lilith în semnul Racului îți transmit un mesaj!
Autor: , Elena Airini | Dată: 29 iul 2022, 15:08
Venus, planeta iubirii, a blândeții, plăcerilor și banilor stă în Rac până pe 11 august 2022 și face ca să apreciem loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. Venus și Lilith împreună sunt o explozie de forță feminină, căci de fapt, asta este Lilith energia feminină într-o formă puternică. Doar că spre deosebire de Venus, Lilith o să te îndemne să te desprinzi.

Dacă Venus în Rac e precum o linguriță de miere, îndulcește situațiile, Lilith aduce obsesii în viața noastră. Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa. Iar Priapul va fi în conjuncție cu Pluto. Deci pe de o parte vrem să fim lipicioși, iar pe cealaltă parte vom și detașați. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Vorbim de casă, de familie, de atașamente. Tu tragi de astea, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu. Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei, asta spune Lilith în Rac. Venus, pe de altă parte, îți spune să faci din casa ta un spațiu mai primitor dacă tot nu vrei (încă) să pleci. 

Taur / Ascendent în Taur

Lilith va fi în casa a 3-a și va zgudui puțin relația cu frații și surorile. Veți trece prin situații în care veți fi rebeli, veți comunica într-un anumit fel pentru a ieși în evidență. Însă Priap este în casa a 9-a, iar acolo vă e teamă să nu cumva să cădeți în plasă, să vă păcăliți. De unde vine teama aia? Aveți o rană a nedreptății pe care trebuie să v-o reparați. Venus în Rac îndulcește situația și face ca felul în care comunici să fie un pic mai blând, mai bun, mai empatic, cel puțin până pe 11 august. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Lilith trece prin casa a 2-a. Vreți să vă demonstrați independența financiară. Independența financiară are urcușuri și coborâșuri, iar Priap este în casa a 8-a la voi. Dacă aveți rate, credite, datorii, o să vă doară, o să atârne mai mult decât este cazul, dobânzile. Partea asta financiară poate fi o corvoadă la care se adaugă și Venus în Rac. Lui Venus îi place să arunce cu banii pe plăceri, pe tot felul de lucruri. Depinde doar de tine ce alegi să faci și în ce vrei să investești. 

Rac / Ascendent în Rac

Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor pot întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteau doar de dragul de a sta, fie vă bagă în anumite situații în care vă implicați, în anumite lupte. Priap este în casa a 7-a, nu o să vă fie ușor să fiți independenți pentru că voi aveți nevoie de atașament, conexiune, legătură. Dar Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. Mergeți la un loc nou de muncă, experimentați ceva nou, nu mai fiți supuși! Și Venus face lucrurile să fie și mai faine: senzualitate, romantism, bucurie și plăcerea de a fi acasă sau în vacanță cu partenerul, asta aduce Venus chiar în semnul tău până pe 11 august.

Leu / Ascendent în Leu

Atenție la sănătate, în primul rând. Munciți prea mult, în prea multe locuri și nu mai aveți timp să vă îngrijiți. Trebuie să învățați să delegați, să îi lăsați și pe ceilalți să facă. În același timp, trecutul nu vă dă pace. Veți fi tentați să intrați în situații ascunse, periculoase. Vreți să fiți mai speciali, să demonstrați ce puteți, nu vă duceți munca la gradul de obsesie. Venus e în casa a 12-a și nu vă ajută prea mult. Vă aduce nesiguranță, suspiciuni. Aveți grijă la somn, la capcana de a te întoarce în trecut, la a visa la iubiri neîmplinite.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Această etapă vă ajută pentru că veți intra în multe activități unde sunt implicați mulți oameni cu care veți înțelege că nu aveți nicio treabă și veți dori să vă gândiți la cine sunteți voi. Aceasta este întrebarea, aceasta este picătura care trebuie să iasă la lumină, cine sunteți voi. Lilith o să vrea să vă gândiți la asta. Grijă mare pentru cei care au copii, grijă mare și pentru cei care planifică foarte mult, dar grijă și la prietenii pe care îi faceți. Venus vă ajută: s-ar putea să fie o perioadă interesantă pentru întâlniri, viață socială. Însă, în același timp, s-ar putea să aveți niște revelații cu privire la oamenii care vă înconjoară.

Balanță / Ascendent în Balanță

Lilith va trece în casa a 10-a. Profesional, va fi o perioadă extraordinară pentru voi. Vă implică în proiecte la care nici măcar nu ați fi visat. Vă scoate din propriul confort și vă arată ce puteți realiza, ceva la care nu v-ați fi gândit vreodată. Lilith vă dă autoritate, vă face să fiți cineva. Voi aveați nevoie de susținere în general, de data asta Lilith în casa a 10-a vă dă un rol important și vă aduce faimă, succes, ieșiți în lume. Faceți lucrurile diferit, veți fi curajoși. Faptul că și Venus e acolo până pe 11 august face ca voi să simțiți nevoia să vă sprijine partenerul, nu vă temeți dacă nu o face!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Lilith în casa a 9-a și vă face să doriți să plecați, să abandonați, să vă mutați în altă țară și asta nu pentru că vă doriți neapărat, ci pentru că fugiți de familie, de cei apropiați, de o carieră. Veți fi într-o fugă până la începutul anului viitor. Este o perioadă extraordinară să învățați, să călătoriți, să cunoașteți lumea, dar aveți grijă deoarece e nevoie de seriozitate, nu trișați. Cu Venus în Rac în perioada vacanțelor, ai vrea să pleci, să te reinventezi, poate să trăiești câteva revelații. Dacă ești în căutarea unui partener, s-ar putea să te surprinzi pe tine însuți cu alegerile tale. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Lilith va traversa casa a 8-a, provocând planul spiritual, poate aduce pierderi financiare, dar doar pentru a vă da o lecție. Pot fi și pierderi umane, probleme de sexualitate, dar vă ajută să le rezolvați, vreți să accesați mai multe dintre resursele celorlalți. Este o perioadă bună pentru negocieri, deși cam apăsătoare. Cel mai probabil ați aflat deja, Venus nu vorbește doar despre iubire și plăcere, ci și despre bani, iar de cele mai multe ori, dragostea trece prin stomac, așadar aveți grijă la cum gestionați bugetul. Fiți mai convingători în a obține banii celorlalți.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Lilith va fi în casa a 7-a, veți căuta parteneri, fugind de singurătate și s-ar putea să atrageți parteneri în care vă oglindiți. Voi va trebui mai întâi să vă acceptați propria voastră independență. Dacă sunteți într-o relație s-ar putea să apară tentații, mai ales dacă relațiile nu merg. Având-o și pe Venus acolo până pe 11 august, s-ar putea să fiți mai blânzi, mai carismatici, să doriți să aveți o relație mai frumoasă, mai armonioasă, să vă gândiți la dezvoltarea acesteia pe termen lung. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Sănătatea mai întâi, la ea trebuie să fiți atenți, apoi modul de muncă, relațiile cu colegii, furia. Lilith aduce obsesii legate de ordine, curățenie, disciplină. Aveți grijă la ipohondrie, nu creați scandaluri doar de dragul de a le crea. Apare o schimbare în ceea ce privește felul în care arătați. Încercați să nu vă duceți la extreme. Aveți grijă cu viciile, cu obiceiurile toxice. Venus în Rac vă atenționează să nu cădeți în capcana victimizării, nu vă ajută la nimic.

Pești / Ascendent în Pești

Cu Lilith în casa a 5-a vorbim despre nevoia de a manifesta energia sexuală, dar vorbim și despre o zonă artistică, se pot ivi tot felul de proiecte în această zonă de creativitate. Vorbim și despre relația pe care o avem cu copiii, dacă nu cumva suntem prea atenți la ei, iar ei au nevoie de mai multă independență. Vorbim și despre propria fericire, încercați să v-o acordați vouă înșivă. Însă Venus face ca tu să fii printre cei care beneficiază cel mai mult de darurile aducătoare de plăceri ale lui Venus în Rac. Se anunță pentru tine bucurie, distracție, creativitate și multă inovație în sectorul hobby-urilor și al pasiunilor. Distracție la superlativ cel puțin până pe 11 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Vești importante pentru TREI zodii săptămâna aceasta

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești