Berbecilor nu le ies apele, iar Racii sunt precum o oală sub presiune. Horoscop 14 octombrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei de 10 octombrie.

Începem o săptămână destul de agitată din punct de vedere astrologic. Să ne amintim și de faptul că urmează o Superlună Plină în semnul Berbecului, doar că azi, avem și un careu între Soare și Marte. Orice careu care îl implică pe Marte aduce, în primul rând, furie, irascibilitate, nerăbdare. Ne grăbim, ne certăm, ne ciocnim, indiferent că discutăm despre situații în trafic, despre negocierile în care suntem implicați sau despre simple discuții. 

Cei mai afectați nativi vor fi cei născuți în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pentru aceștia, urmează zile epuizante și copleșitoare.

Diplomație versus emoții. Cum ne influențează careul Soare-Marte pe 14 octombrie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, este în Casa a patra, face careu cu Soarele din Casa a șaptea. Ai senzația că nu te înțelege nimeni, că nu te aude nimeni, că toți te consideră limitat și că nu ești în stare de nimic, dar asta pentru că nu îți ies ție apele atât de repede precum ți-ai dori. Trebuie să intri în tot felul de negocieri și tot felul de lupte de putere. 

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să știi că Venus, guvernatoarea ta, se apropie de niște aspecte destul de puternice, cum ar fi opoziția cu Uranus de mâine. Dacă alăturăm aceste evenimente și cu acest careu de azi, va trebui să ai puțină grijă la eforturile pe care tu le investești în relațiile cu ceilalți. Astăzi am vorbi mai mult despre cele de la serviciu, despre modul în care te raportezi la colegi. S-ar putea ca pe unii să îi consideri prieteni și ei să nu fie deloc așa, ci simpli colegi. Te deranjează și anumite nedreptăți, dar trebuie să îți dai seama dacă sunt ale tale sau ale altora. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur a schimbat semnul, a intrat în Casa a șasea, așa că nu ești foarte afectat de acest careu de azi, pentru că ești mai flexibil, te adaptezi mult mai ușor. În schimb, ai face bine să ai mai multă grijă la tot ce înseamnă cheltuieli. Vrei să te răsfeți și ți se pune un văl pe ochi, uitând poate că banii trebuie să îi păstrezi pentru lucruri mai importante. 

Numerologie. Previziuni pentru săptămâna 14-20 octombrie în funcție de numărul tău personal

Rac/Ascendent în Rac

Marte este în semnul tău și face și acest aspect de azi, așa că ești precum o oală care fierbe la infinit, sub presiune. Unele situații vin oricum și te supără, dar cel mai bine ar fi să nu le cauți tu cu lumânarea. Stai departe de conflicte, mai ales dacă nu ești tu direct implicat.

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este guvernatorul tău, iar Marte este în Casa a douăsprezecea. Azi poți să spui lucruri negândite, venite din cotloanele minții, însă nu este prea bine. Va trebui să înveți să comunici mai deschis. 

Horoscop chinezesc 2025. Previziuni pentru toate semnele zodiacului în Anul Șarpelui de Lemn verde

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Nu trebuie să îți consumi resursele, banii, timpul și energia pe niște oameni care nu au răbdare cu tine. Dacă oamenii aceștia nu te văd și nu te ascultă, nu are rost să te sacrifici pentru ei, să le faci cadouri, doar ca să te simți validat.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop zilnic Acvaria. Gemenii o duc bine, dar restul?

Horoscop 10 octombrie. Iată ce aduc astrele pentru...



Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

pixel