Beneficiile lui Venus în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
În primul rând, echipa Astrosens vă urează La mulți ani! Să aveți un 2023 așa cum vă doriți!

Iată prima vestea bună a anului 2023.

În perioada 3-27 ianuarie, Venus(planeta feminității și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus va face aspecte armonioase cu Jupiter și Marte, o conjuncție cu Saurn, dar va face și careu cu Uranus sau Nodurile Lunare. În plus, va fi activă cu ocazia Lunii Noi din Vărsător de pe 21 ianuarie. Am putea spune că 2023 debutează cu nevoia de prospețime în sectorul amoros. Să nu uităm că noul an are destule tranzite și aspecte  marcante din acest punct de vedere. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Planurile tale de viitor pot fi concretizate cu ajutorul prietenilor. Sau în cercul tău, vei primi noi persoane, mai noncomformiste care să îți aducă o nouă perspectivă asupra relațiilor. Vei participa la mai multe evenimente. Cum Venus va face un trigon cu Marte, guvernatorul tău, și un sextil cu Jupiter care îți tranzitează semnul, vei învăța să te bucuri de ce îți poate oferi de viața. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele te vor sprijini în zona carierei. Venus este și guvernatorul tău. Vor fi multe surprize, dar până la urmă nu va fi chiar așa de neplăcut. Îți vei da seama că instabilitatea te ajută să evoluezi. În jurul datei de 21 ianuarie chiar vei simți nevoia unei schimbări. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nicio călătorie făcută până pe 27 ianuarie nu va fi întâmplătoare sau plictisitoare! Tranzitul acesta al lui Venus îți va mai îndulci ținând cont că Mercur și Marte sunt retrograde. Deci fii cu ochii-n patru și cu urechile bine ciulite! Vor fi beneficii în zona educației. Vor apărea în viața ta unele persoane care te vor ghida. 

Rac/Ascendent în Rac

Venus te provoacă să înveți să faci investiții, adică să îți faci banii să producă bani. Nu ar strica să te bazezi și pe ceea ce îți pot oferi ceilalți. Măcar pe unele sfaturi! Nu trebuie să fii nici super cumpătat, dar nici super inconștient! De asemenea, poți avea o perioadă foarte interesantă din punctul de vedere al intimității. Vei descoperi multiple mistere. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa relațiilor. Și va face o sumedenie de aspecte pozitive! Poți lucra alături de partener pentru a aduce un strop de aventură în viața de cuplu. Sau poți cunoaște unele persoane curioase și diferite față de foști parteneri. Primești susținere în chestiunile legale. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Colegii te vor înțelege și te vor sprijini. Vei lega alianțe cu ei ca niciodată. Partenerul va fi mai dispus să se implice în treburile gospodăriei. Sau îți va propune unele planuri care să vă lege și mai mult. O perioadă nemaipomenită pentru a încerca noi tratamente sau ritualuri. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus va tranzita casa iubirii, a exprimării și a creativității. Și cum această planetă te guvernează, vei observa o încredere sporită în propria persoană, dar și o dorință crescută de a iubi și fi iubit. Bineînțeles, vei fi mai sociabil. Venus va face un sextil cu Jupiter din casa relațiilor. Vei găsi puterea să treci peste unele probleme parteneriale. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus te va face mai preocupat de confort, de cum arată casa, curtea sau chiar grădina. Și cum vor fi reduceri, ai putea să te înnoiești în acest sens. De asemenea, timpul petrecut acasă cu partenerul va fi de calitate și de neuitat. Relațiile cu familia se pot îmbunătăți. 

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus te poate ajuta să comunici mult mai bine cu persoana iubită sau să o înțelegi. Dacă veți călători împreună, cu siguranță că veți rămâne cu unele amintiri de neuitat. Oportunități în domeniul educației. Apropiații vor rămâne impresionați de calitățile tale oratorice. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa banilor și a talentelor. Și va face o mulțime de aspecte extraordinare! Până pe 27 ianuarie, vei posibilitatea de a te bucura de noi resurse. Astrele îți recomandă să investești în propria persoană, în îmbunătățirea garderobei. De asemenea, te va ajuta să fii mai conștient de propria valoare, atât profesional, cât și personal. 

Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita semnul tău. Frumusețe, carismă, nivel crescut de atractivitate, șanse. Toate pot fi ale tale dacă alegi să îi faci pe plac acestei planete, adică să te iubești mai mult. Și să nu mai petreci timp cu oameni nepotriviți. În jurul datei de 21 ianuarie, te poți gândi chiar la o schimbare de look sau la noi achiziții. Poți începe să investești mai mult în tine. 

Pești/Ascendent în Pești

Venus te poate ajuta să faci pace cu trecutul și să ierți. Să treci peste o relație toxică. Să te conectezi cu spiritualitatea și natura așa cum nu ai făcut-o niciodată până acum. Și să fii generos. Până pe 27 ianuarie, este important să îți încarci bateriile. Urmează un 2023 destul de obositor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel