Beneficiile lui Venus în Rac pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la intrarea lui Venus în semnul Racului pe 18 iulie 2022. Acest eveniment astrologic ne va face să ne dorim mai multă armonie în viața noastră. Vom fi mai blânzi, mai plini de compasiune și în același timp, mai vulnerabili. Iată ce beneficii va avea fiecare Zodie/ Ascendent în timpul acestui tranzit.

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus intră în casa a 4-a, s-ar putea să vrei să petreci mai mult timp cu partenerul și mai mult timp de calitate cu oamenii care îți sunt foarte dragi. Poate o să simți nevoia să redecorezi, să faci din casa ta un spațiu mult mai primitor.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus, guvernatorul tău, intră în casa a 3-a, îți priește, ești mai deschis, mai dispus să îți expui sentimentele, dar să îi și asculți pe ceilalți și mai predispus la empatie. O să fii mai înțelegător cu cei din jurul tău decât erai până acum. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

S-ar putea ca Venus în casa a 2-a să te facă să dorești să cheltuiești mai mult pentru plăcerile tale sau să vrei să cumperi cadouri pentru casă, pentru familie. Ideal ar fi să investești în tine, să cumperi lucruri pentru tine, dar să fii cumpătat.

Rac/ Ascendent în Rac

Senzualitate, romantism, bucurie și plăcerea de a fi acasă sau în vacanță cu partenerul, asta aduce Venus chiar în semnul tău. Pe de altă parte, ești preocupat de cum arăți, vrei să investești mai mult în look-ul tău, vrei să te îmbraci diferit. S-ar putea să te placi mai mult. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Venus în casa a 12-a, ai senzația că urmează ceva, ești nesigur, ești suspicios, nu te simți în totalitate în apele tale. Pendulezi între trecut și viitor sau te gândești la anumite iubiri din trecut. Ai grijă la somn și la sănătate în perioada aceasta, cel puțin până intră Soarele în semnul tău. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus intră în casa a 11-a și îți priește. S-ar putea să fie o perioadă interesantă pentru întâlniri, viață socială. Însă, în același timp, s-ar putea să ai niște revelații cu privire la oamenii cu care să îți petreci timpul și la oamenii la care să renunți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cariera e foarte importantă, dar și statutul cu Venus în casa a 10-a. O să fii competitiv, poate că dorești să fii promovat. Viața profesională este cea care are prioritate, dar pentru asta o să ai nevoie de sprijin de la partener.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus se duce în casa a 9-a, deci tânjești după călătorii, este perioada vacanțelor, ai vrea să pleci, să te reinventezi, poate să trăiești câteva revelații. Dacă ești în căutarea unui partener, s-ar putea să te surprinzi pe tine însuți cu alegerile tale. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus se duce în casa a 8-a. Venus nu vorbește doar despre iubire și plăcere, ci și despre bani, iar de cele mai multe ori, dragostea trece prin stomac, așadar aveți grijă la cum gestionați bugetul. Fiți mai convingători în a obține banii celorlalți.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus intră în casa a 7-a, deci accentul cade serios pe romantismul din cadrul relațiilor. S-ar putea să fiți mai blânzi, mai carismatici, să doriți să aveți o relație mai frumoasă, mai armonioasă, să vă gândiți la dezvoltarea acesteia pe termen lung. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Colegii te enervează, ai nevoie de echilibru la serviciu cu Venus în casa a 6-a. Toate eforturile tale se duc în zona carierei unde s-ar putea să ai tendința să și victimizezi puțin. Ai grijă la sănătate, dar și la relația cu partenerul de cuplu. 

Pești/ Ascendent în Pești

Venus se duce în casa a 5-a, deci ești printre cei care beneficiază cel mai mult de darurile aducătoare de plăceri ale lui Venus în Rac. Se anunță pentru tine bucurie, distracție, creativitate și multă inovație în sectorul hobby-urilor și al pasiunilor. Distracție la superlativ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Venus intră în Scorpion. Ce ne pregătește acest tranzit?

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie și va rămâne...

Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Venus intră în Scorpion. Ce ne pregătește acest tranzit?

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie și va rămâne...

Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...


Top citite
Sursă foto: David Dibert/Pexels.com

Oportunități și provocări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Sursă foto: Brett Sayles/Pexels.com

Calendar astrologic 4-10 decembrie: Venus în Scorpion și Neptun direct în Pești

Pixabay.com

Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 4-10 decembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Cross parteneri