Beneficiile lui Venus în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent între 2 și 28 mai
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai 2022 și aduce beneficii pentru fiecare zodie și ascendent, iată care sunt recomandările și previziunile astrologului Daniela Simulescu și către ce anume ar trebui să ne orientăm energia pentru a ne bucura din plin de darurile lui Venus în Berbec. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri de-o noapte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Vom fi impulsivi și vom sări din floare în floare pe de o parte, iar pe de altă parte, în relațiile pe care le avem sau pe care ni le vom face va apărea deodată nevoia de a face tot felul de activități fizice împreună: drumeții, sporturi extreme, tot felul de călătorii în locuri în care nici prin cap nu ne-ar fi trecut că vom ajunge. 

Mai multe despre cei cu Venus în semnul Berbecului chiar AICI!

Este important să știm despre influența lui Venus în dragostea care pe cât de repede se aprinde pe atât de repede se poate stinge și poate lăsa urme adânci sau dramă. Fiți asumați!

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec / Ascendent în Berbec

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău își va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională.

Taur / Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 12-a, oarecum te retragi puțin, beneficiile pot veni dintr-o curățenie sufletească, să vezi ce anume a fost bine, ce nu a mers, unde nu te-ai simțit așa cum trebuia, totodată, până pe 28 mai când Venus va intra în semnul tău încearcă să îți dai seama unde ai greșit din punct de vedere relațional.

Gemeni / Ascendent în Gemeni 

Venus trece prin casa 11-a, vin în jurul vostru oameni plăcuți, oameni care pot să vă ajute, căpătați încredere în ei și vă dați seama cât de importantă este prietenia. În același timp, se poate lega ceva mai mult decât o prietenie pentru cei care își doresc. 

Rac / Ascendent în Rac

Venus trece prin casa a 10-a, așadar cu cât vă arătați mai implicați mai devotați, cu cât veți ieși mai mult la locul de muncă, veți fi bine văzuți și va conta pentru viitorul vostru. Superiorii își vor da seama că sunteți valoroși și e posibil să primiți și alte proiecte în viitor.

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 9-a, perioadă bună pentru examene, veți avea spor la învățat, dar este și un moment bun pentru partea administrativă, documente, acte. Pe de altă parte, puteți deja să vă căutați noua destinație pentru vacanță.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus tranzitează casa a 8-a și vorbește despre siguranță financiară, despre un cont de economii, poate despre a pune bani pentru zile negre sau poate doriți să vă faceți  o pensie privată. În toate aceste situații, Venus vă sprijină. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus se duce în casa a 7-a, iar celor singuri s-ar putea să le aducă persoane cu multă carismă și calități. Cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de energia lui Venus și pot aduce mai multă bucurie și armonie în cuplul lor. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Cu Venus în casa 6 veți primi sprijin de la colegi, veți avea o perioadă bună la serviciu, iar roadele muncii voastre se vor vedea. Și acasă veți fi mereu sprijiniți deoarece vă va ajuta și partenerul la treburile gospodărești.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Dacă nu exagerați cu vanitatea, cu aroganța, cu cine sunteți voi în raport cu ceilalți și nu încercați să le arătați că sunteți mai presus, Venus în casa 5-a este bun pentru a vă satisface toate plăcerile. Cereți-le celorlalți cu modestie și vi se va da. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus în casa a 4-a vă aduce înțelegere din partea familiei, în continuare aveți energie bună în jurul casei voastre de la care ar trebui să porniți. Încercați o redecorare, transformarea locuinței într-un „sanctuar”, în acel loc în care aveți o stare de bine și vă reîncărcați bateriile.  

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Cu Venus în casa a 3-a, vorbele voastre sunt dulci, convingătoare, plăcute, cheia comunicării este în buzunarul vostru. Puteți fi foarte buni la învățaț sau de ce nu, la predat, îi puteți ajuta voi pe alții să învețe.

Pești / Ascendent în Pești

Venus din casa a 2-a e exagerată cu cheltuielile, dar profitați de asta și cheltuiți pentru voi. Cumpărați-vă ceea ce vă poftește inima. Cu cât cheltuiți mai mult pentru voi, cu atât mai bine o să vă fie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

pixel