Beneficiile lui Venus în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent între 20 februarie și 17 martie
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Planeta plăcerilor se mută în primul semn al zodiacului!

Pe 20 februarie, Venus, Micul Benefic, își începe tranzitul în semnul Berbecului, unde va sta până pe 17 martie, când va intra în Taur. 

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

O persoană cu Venus în semnul Berbecului este super directă și își dorește un partener la fel de sigur pe el și de direct. În afară de asta, un Venus în Berbec este super atractiv și debordează de magnetism, face imediat cuceriri. Oamenii sunt atrași de acești nativi datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere, precum și a atracției lor sexuale aprinse. Dacă te plac, vei şti clar!

Acest tranzit nu va fi unul simplu! Venus se va întâlni cu Jupiter pe 2 martie, când vom avea cea mai romantică zi a anului!

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec / Ascendent în Berbec

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău îți va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională. Și cum Venus se va întâlni cu Jupiter, este rost de o doză crescută de romantism. 

Taur / Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 12-a, oarecum te retragi puțin, beneficiile pot veni dintr-o curățenie sufletească, să vezi ce anume a fost bine, ce nu a mers, unde nu te-ai simțit așa cum trebuia, totodată, până pe 17 martie când Venus va intra în semnul tău încearcă să îți dai seama unde ai greșit din punct de vedere relațional.

Gemeni / Ascendent în Gemeni 

Venus trece prin casa 11-a, vin în jurul vostru oameni plăcuți, oameni care pot să vă ajute, căpătați încredere în ei și vă dați seama cât de importantă este prietenia. În același timp, se poate lega ceva mai mult decât o prietenie pentru cei care își doresc. Și cum Marte se va afla în continuare în semnul tău până pe 25 martie, poți beneficia de suportul celor dragi. Trebuie doar cerut!

Rac / Ascendent în Rac

Venus trece prin casa a 10-a, așadar cu cât vă arătați mai implicați mai devotați, cu cât veți ieși mai mult la locul de muncă, veți fi bine văzuți și va conta pentru viitorul vostru. Superiorii își vor da seama că sunteți valoroși și e posibil să primiți și alte proiecte în viitor. Nu uitați că Jupiter tranzitează aceeași casă și că aveți multe oportunități pe plan profesional!

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 9-a, perioadă bună pentru examene, veți avea spor la învățat, dar este și un moment bun pentru partea administrativă, documente, acte. Pe de altă parte, puteți deja să vă căutați noua destinație pentru vacanță. Da, da, da, și cu Jupiter în aceeași casă, până pe 17 martie vă puteți bucura de o călătorie de neuitat!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus tranzitează casa a 8-a și vorbește despre siguranță financiară, despre un cont de economii, poate despre a pune bani pentru zile negre sau poate doriți să vă faceți  o pensie privată. În toate aceste situații, Venus vă sprijină. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus se duce în casa a 7-a, iar celor singuri s-ar putea să le aducă persoane cu multă carismă și calități. Cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de energia lui Venus și pot aduce mai multă bucurie și armonie în cuplul lor. Jupiter susține activitățile în cuplu. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Cu Venus în casa 6 veți primi sprijin de la colegi, veți avea o perioadă bună la serviciu, iar roadele muncii voastre se vor vedea. Și acasă veți fi mereu sprijiniți deoarece vă va ajuta și partenerul la treburile gospodărești. Și cum Venus se apropie de Jupiter, veți avea mult de muncă, dar vă veți găsi și proiectele în care să îmbinați utilul cu plăcutul. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Dacă nu exagerați cu vanitatea, cu aroganța, cu cine sunteți voi în raport cu ceilalți și nu încercați să le arătați că sunteți mai presus, Venus în casa 5-a este bun pentru a vă satisface toate plăcerile. Jupiter, guvernatorul tău, se va întâlni cu Venus pe 2 martie, când puteți avea o zi uimitoare pe plan afectiv!

Dragostea plutește în aer pe 2 martie! Cea mai romantică zi a anului 2023!

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus în casa a 4-a vă aduce înțelegere din partea familiei, în continuare aveți energie bună în jurul casei voastre de la care ar trebui să porniți. Încercați o redecorare, transformarea locuinței într-un „sanctuar”, în acel loc în care aveți o stare de bine și vă reîncărcați bateriile.  

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Cu Venus în casa a 3-a, vorbele voastre sunt dulci, convingătoare, plăcute, cheia comunicării este în buzunarul vostru. Puteți fi foarte buni la învățaț sau de ce nu, la predat, îi puteți ajuta voi pe alții să învețe. De asemenea, puteți căpăta o flexibitate uimitoare!

Pești / Ascendent în Pești

Venus din casa a 2-a e exagerată cu cheltuielile pentru că va fi susținută și de Venus, dar profitați de asta și cheltuiți pentru voi. Cumpărați-vă ceea ce vă poftește inima. Cu cât cheltuiți mai mult pentru voi, cu atât mai bine o să vă fie.

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel