Beneficiile lui Venus în Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. 

Pe 8 noiembrie, Venus intră în semnul Balanței, unde va rămâne până pe 4 decembrie.

După o primă analiză, acest eveniment astrologic poate părea destul de previzibil, dar există câteva aspecte importante de luat în considerare.

Dat fiind faptul că ne concentrăm pe influența semnului Balanță, putem anticipa că în perioada următoare vor avea loc multe negocieri. Cu toate acestea, în acest context, aparențele pot fi înșelătoare. Diplomația și abilitatea de a negocia pot ascunde cu ușurință adevărata gândire, păreri și intenții sub o suprafață prietenoasă. Prin urmare, chiar dacă această perioadă este asociată cu o energie a feminității și a frumuseții, este posibil să ne confruntăm și cu momente de ezitare și indecizie.

În harta unei femei, poziționarea lui Venus ne arată cum este aceasta din punctul de vedere al exprimării feminității sale, în timp ce în harta unui bărbat, poate să indice elementele de care acesta are nevoie pentru a putea iubi o femeie.

Iată cum va influența tranzitul lui Venus fiecare zodie!

Berbec / Ascendent în Berbec

Până pe 4 decembrie, Venus tranzitează casa a 7-a, cea a relațiilor. Urmează oportunități favorabile pentru parteneriate și negocieri. Dacă ești singur, poți ieși în societate și cunoaște noi persoane. Este momentul potrivit pentru a petrece timp de calitate cu partenerul tău.

Taur / Ascendent în Taur

Cu Venus, guvernatorul zodiei tale, intrând în casa a 6-a, vei deveni mai diplomat la locul de muncă și te vei preocupa de bunăstarea tuturor. Acesta este un moment propice pentru a juca rolul de mediator între colegi și pentru a te implica în rezolvarea situațiilor dificile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Este momentul să descoperi ce anume te face să trăiești cu adevărat și care îți sunt pasiunile. Acordă-ți timp pentru a-ți înfrumuseța viața! Astrele îți recomansă să te răsfeți, chiar dacă este vorba de schimbarea garderobei sau de te ocupa de propria plăcere. 

Rac / Ascendent în Rac

Odată cu tranzitul lui Venus în casa a 4-a, vei dori să găsești confortul în cercul tău familial. Poate fi momentul potrivit pentru a investi în mobilă sau a decora casa pentru a te simți cât mai bine în propriul tău spațiu. Nu uita să acorzi atenție și stării tale emoționale.

Leu / Ascendent în Leu

Tranzitul lui Venus în casa a 3-a îți oferă talent oratoric, cu ajutorul căruia poți influența și cuceri. Acesta este momentul în care vei atrage prin modul tău de a comunica, deci nu ezita să folosești acest dar. De asemenea, până pe 4 decembrie poți învăța multe lucruri folositoare. Unele în urma călătoriilor. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Banii nu sunt doar pentru cheltuieli necesare, ci și pentru a-ți oferi bucurii și frumusețe. Este important să fii chibzuit și practic. Dar, odată cu tranzitul lui Venus în casa a 2-a, ar trebui să te răsfeți și să nu fii prea zgârcit cu tine. Banii trebuie să circule. Cu siguranță, până pe 4 decembrie, vor fi și beneficii pe plan financiar. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Cu Venus în semnul tău până pe 4 decembrie, vei străluci mai mult ca niciodată. Și chiar aveai nevoie de o perioadă benefică. După retrogradarea lui Venus din această vară, vei simți că renaști. Oamenii vor fi atrași de tine și te vor admira. Bucură-te de viață și de frumusețea propriei tale persoane. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Având Venus în tranzit prin casa a 12-a, este momentul să eliberezi trecutul și să ierți. Învață să accepți și să lași în urmă relațiile indisponibile, pentru a face loc unor schimbări noi în viața ta. Până pe 4 decembrie, când Venus va intra în semnul tău, ai șansa să faci curățenie din punct de vedere amoros. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 11-a. Vei petrece momente de neuitat în compania prietenilor. Vei avea mai multă încredere în planurile pentru viitorul apropiat. Poți deveni mai sociabil, să participi la evenimente și să te simți conectat cu ceilalți.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus a intrat în casa a 10-a, cea a carierei și a statutului. Vei primi vești bune de la șefi. S-ar putea să primești o promovare sau o creștere salarială. Fii politicos și lasă-ți personalitatea să strălucească la locul de muncă.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Tranzitul lui Venus din casa a 9-a aduce multe oportunități de a călători și de a evolua. Vei explora, vei merge la evenimente culturale sau vei citi mai mult. Și cu siguranță vei avea cele mai bune idei pentru planificarea călătoriilor. 

Pești / Ascendent în Pești

Cu Venus în tranzit prin casa a 8-a, poți beneficia de câștiguri financiare importante. Este momentul să economisești și să îți planifici cheltuielile. Cu Saturn în mers direct în semnul tău, este momentul să te maturizezi și în ceea ce privește gestionarea resurselor. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?