Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru semnele de FOC. Poftă de viață, încredere, reușită! (11 mai-28 octombrie)
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, vine cu vești în exclusivitate despre intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Jupiter, planeta abundenței, va rămâne în Berbec până pe 28 octombrie și va aduce diverse beneficii pentru zodii. Cum anume se pot bucura semnele de Foc de darurile planetei expansiunii? Citiți mai jos!

Cele mai avantajate vor fi semnele de foc! Jupiter le va aduce pofta de viață, încrederea că pot face orice și revelații despre faptul că nu îți trebuie multe să reușești. Până la urmă, semnele de foc sunt cele care motivează pe alții, cele care acționează și cele care setează direcții. Bineînțeles, Jupiter le va amplifica și furia. Dar le poate oferi și instrumentele prin care să o implice într-un proiect.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine Jupiter va fi ca o gură de aer proaspăt. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Te poți apuca de un sport. Totodată, Jupiter te poate face să te îngrași, ai grijă mai ales dacă ai Ascendentul în Berbec. Poate să îți amplifice calitățile, dar și defectele. Cei care știți că aveți probleme de sănătate, e posibil să vă găsiți un tratament, o metodă de vindecare. Distrați-vă, bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Leu/ Ascendent în Leu

Jupiter vă ajută pe voi foarte, foarte mult. Tinerii care nu au timp să își dea seama cine sunt, cu Jupiter în casa a 9-a s-ar putea să le fie mai simplu de decis care este zona de studii dorită sau dacă vor în loc de studii să călătorească un an pentru a-și da seama ce îi atrage. Călătoriți, studiați, învățați! Dacă sunteți și o idee mai toleranți, chiar că va fi binem căci în momentul în care acceptați că nu sunteți stăpânul lumii, lucrurile încep să meargă. Poate că vă decideți să vă înscrieți la mai multe facultăți. Vă puteți muta într-o altă țară. Vă poate ajuta să vedeți și alte religii, culturi, zone ale spiritualității.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

În primul rând, cei care nu au copii ar putea să reușească să conceapă. Jupiter în casa a 5-a vine cu chimie, fluturi în stomac, s-ar putea să vă îndrăgostiți. Vara asta va fi foarte provocatoare pentru voi. Cei care au pasiuni artistice pot câștiga mai mulți bani din asta. Jupiter în casa a 5-a vorbește și despre investiții, dar aveți grijă să nu vă aruncați prea mult, mare grijă și cu jocurile de noroc, nu vă aruncați toți banii acolo. Per total, multă bucurie, dragoste, senzualitate, jocuri, cuceriri. O să fie super pentru voi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel