Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
În perioada 20 decembrie-16 mai, Jupiter va reveni în semnul Berbecului. 

Revenirea lui Jupiter în Berbec nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că le va aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi va ajuta pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi una de bun augur. Chiar dacă vine la pachet cu furie și frică. Până la urmă, acestea sunt armele cele mai de preț ale Berbecului. Și să recunoaștem: ghiocelul are nevoie de agresivitate să iasă din zăpadă. Cam așa și cu acest tranzit. Daniela Simulescu recomandă să nu mai stați să așteptați până aveți totul rezolvat. Berbecul este primul semn al zodiacului, cel al pionierilor, cel al campionilor. Iar Jupiter în acest sens apreciază competitivitatea, nu întârzierile. Aici și acum!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter vrea prospețime. Și va readuce în discuție toate evenimentele din perioada 11 mai - 28 octombrie. Sau poate atunci a avut o idee. Până pe 16 mai o poți implementa. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Poate să îți amplifice calitățile, dar și defectele. Cei care știți că aveți probleme de sănătate, e posibil să vă găsiți un tratament, o metodă de vindecare. Distrați-vă, bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter intră în casa a 12-a. Vorbește despre vindecare și curățenie, ambele și la propriu și la figurat. Orice pierdere avută până pe 16 mai se va transforma într-o mare oportunitate. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Cuvintele cheie sunt: eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. Jupiter va intra pe urmă în semnul vostru și va aduce numeroase oportunități.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Jupiter vine cu mai multe evenimente. Cu oameni noi. Cu accesul în anumite comunități. Este o perioadă în care să vă faceți mai vizibili. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Veți beneficia de mulți protectori.

Rac/ Ascendent în Rac

Jupiter vrea să vă gândiți la statutul vostru profesional, dar într-un mod mult mai încrezător. Să părăsiți postura de victimă. Va fi destul de greu să puteți echilibra toate treburile pe care le aveți atât la muncă, dar și acasă. Pentru unii, poate apărea oficializarea unei relații. Profesional, însă, va fi foarte bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta.

Leu/ Ascendent în Leu

Revenirea lui Jupiter vă priește de minune! Călătoriți, studiați, învățați. În momentul în care acceptați că nu le știți voi pe toate, veți avea numeroase surprize plăcute. Poate că vă decideți să urmați o nouă formă de educație. Veți fi preocupați de lărgirea orizonturilor, evoluția personală, dar și de spiritualitate. Vă puteți muta într-o altă țară sau vă puteți întoarce unde v-ați pe plaiurile natale. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter tranzitează casa a 8-a, cea a moștenirilor, fondurilor din alte surse, a taxelor și a impozitelor. Vorbim și despre vindecarea sufletului, despre traume. Cu Jupiter în casa a 8-a veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare. Dacă vreți să faceți un credit, Jupiter vă va ajuta. Dar și dacă vreți să scăpați de o datorie. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Jupiter va tranzita sectorul relațiilor. Cu alte cuvinte, puteți întâlni partenerul perfect, puteți retrezi pasiunea în cadrul unui cuplu mai vechi, dar puteți obține și curajul necesar să divorțați. Jupiter aici vă poate da multă încredere în voi să ieșiți cu tot felul de persoane. Cunoașteți oameni, ieșiți la întâlniri. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii. De asemenea, Jupiter poate și tentația de călca strâmb. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Multă muncă, foarte multă muncă. Nu vă veți odihni deloc până pe 16 mai! Veți avea tendința de a prelua mai multe proiecte decât puteți duce. Dar reușiță să vă descurcați. Cu această ocazie, vă veți demonstra că vă puteți depăși limitele. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar s-ar putea să aveți mai multă încredere în cineva decât este cazul. Jupiter te poate ajuta să îți schimbi locul de muncă. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter în casa a 5-a vine cu fluturi în stomac, s-ar putea să vă îndrăgostiți. Sau veți decide că doriți un copl. Pot exista câștiguri în urma pasiunilor voastre. Dar aveți grijă să nu cheltuiți fără rost, mare grijă și cu jocurile de noroc. Per total, multă bucurie, dragoste, senzualitate, jocuri, cuceriri. Exact ce vă doriți! 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Jupiter revine în casa a patra. Tot ce înseamnă domeniu imobiliar în viața voastră va fi destul de amplificat. Vânzare, închiriere, mutare, relocare. Dacă aveți o relație bună cu familia, veți avea relații bune și cu ceilalți. Se va reflecta în atitudinea voastră. Deci aveți nevoie să vă împăcați cu rudele. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Jupiter va tranzita din noua casa a 3-a. Aduce călătorii scurte, din care puteți să învățați ceva. Multă comunicare, conexiuni noi, negocieri. Aveți capacitatea de a transmite mult mai ușor informația. E o perioadă bună și pentru cei care au restanțe, care au examene pe care nu le-au luat încă, vor avea succes. Relația cu frații se poate îmbunătăți!

Pești/ Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul vostru, revine în casa a doua. A banilor. Veți câștiga, dar veți și cheltui. Important este să fie buzunarul plin când apar probleme. Totuși, vă recomand să nu aruncați cu banii în stânga și dreapta, adică nu pe lucruri inutile. Luați lucruri de calitate, dar care să vă folosească, nu doar să atrageți atenția, nu vă întindeți mai mult decât e cazul. Până pe 16 mai este cazul să faceți cea mai importantă investiție: în propria persoană!

Citește și Revenirea lui Jupiter în Berbec de pe 20 decembrie. Ce ne aduce "Marele Benefic"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel