Beneficii mari pentru Balanțe, Peștii nu pot fugi de evenimentele din familie. Horoscop 9 octombrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Daniela Simulescu ne oferă previziunile!

Astăzi, Jupiter începe mișcarea retrogradă în semnul Gemenilor, tranzit care va dura până pe 4 februarie. Să ne amintim că Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai anul acesta și va rămâne aici până în iunie 2025.

În astrologie, Jupiter este cunoscut ca "Zeul Zeilor" sau Marele Benefic, fiind asociat cu abundența, optimismul și încrederea, dar și cu tendința de a exagera. Deși în teorie aceste lucruri sună pozitiv, în practică Jupiter poate fi mai complicat. Zeus, corespondentul mitologic al lui Jupiter, dicta regulile de viață, dar era și cel care le încălca frecvent – o dovadă de ipocrizie.

Când Jupiter intră în retrogradare, nu înseamnă neapărat că vor apărea lucruri negative. Totuși, dacă din mai încoace ai supraestimat anumite situații, ai preluat mai multe responsabilități decât puteai gestiona sau ai fost prea încrezător într-un moment nepotrivit, acum, în timpul retrogradării, s-ar putea să fie necesar să ajustezi aceste aspecte. Jupiter ne oferă o oportunitate excelentă de a recunoaște greșelile, mai ales dacă acestea au avut un caracter imoral sau ilegal, și să le corectăm.

Cei mai influențați de acest tranzit vor fi cei din zodia Gemeni sau cei cu ascendent în acest semn, precum și cei care au un marcaj de Gemeni în astrogramele lor natale.

Cheltuieli colosale pentru Tauri, Fecioarele vor trece prin greutăți cu partenerul. Horoscop 9 octombrie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Lui Jupiter îi place în Casa a noua. Și chiar dacă va fi retrograd, cu siguranță îți va aduce destule beneficii când vine vorba de călătorii ori de studii. Nu ignora orice gând nou îți vine în legătură cu studiul sau călătoriile, fiindcă acest tranzit te va sprijini enorm. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Jupiter va fi retrograd în Casa a opta, așa că până în februarie, cu siguranță veți face anumite investiții pe plan imobiliar, în afaceri, în negocieri. Ai mare grijă la împrumuturi. Acestea trebuie să fie făcute în condițiile corecte. Dacă te afli într-un proces de divorț sau în unul de partaj, va fi mai dificil. 

Arma secretă a zodiei Scorpion

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău și retrogradează în Casa a șaptea. Nu te grăbi, dacă ți-a venit ideea să divorțezi, ori să te căsătorești. Încearcă să îți dai seama de unde vine această nevoie de a grăbi ceva. Este o frică interioară pe care trebuie să o stăpânești. Tu ești cel mai important!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Jupiter retrogradează în Casa a șasea și s-ar putea să aducă foarte mult haos la locul de muncă. Dar nu trebuie să te ocupi tu de toate proiectele și nici nu trebuie să ajuți tu pe toată lumea, ci trebuie să fii mai selectiv. Acest tranzit te poate ajuta să găsești un nou job până în februarie. 

Cum privim luna octombrie în numerologie? „Este momentul finalurilor!”

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Jupiter retrogradează în Casa a cincea. Acest tranzit nu te deranjează, dar ești îndemnat să petreci mai mult timp cu copiii. Dacă nu ai copii sau relație, acest tranzit te poate reîntoarce la anumite relații, sentimente. Trebuie neapărat să faci ceva ce îți place până în februarie. 

Pești/ Ascendent în Pești

Jupiter este guvernatorul tău și începe retrogradarea în Casa a patra. Trebuie să îți dai seama dacă ai ales bine casa pe care ai cumpărat-o sau pe care ai în plan să o achiziționezi. În familie apar multe evenimente și nu mai poți fugi de ele. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

pixel